Bármennyire is bővelkedett versenyzőkben a lista, Kerekes Vica lett az, aki a Velvet olvasóinak szavazatai alapján a legdögösebb vörös a hazai mezőnyben. A füleki származású magyar színésznő már több alkalommal is levetkőzött egy-egy szerep kedvéért, most összegyűjtöttük a legerotikusabbnak vélteket. Tíz ponttal jutalmazza kedvenc jelenetét!

Ágyban szexelős jelenet

Kerekes Vica melleinek látványa visszatérő momentum filmjeiben, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen ami szép, azt meg kell mutatni. Így történt ez a 2008-as Nestyda című filmben is, ahol a forró ágyjelenetbe egy teknősbéka akart bekavarni. Ebben a részben hangzik el minden idők legcukibb kérdése is Kerekes Vica szájából: "Akarod, hogy lepisiljelek?"

Dákós jelenet

A 2011-es  Muži v naději (magyarul Férfiremény) című filmet teljes mértékben Kerekes Vica mellei köré építették fel, ez kiderül majd a többi filmrészletből is. A színésznő az alábbi jelenetben vörös ruhában játszadozik egy dákóval, rossz az, aki rosszra gondol. 

Erdőben szexelős jelenet

A Szlovák Televízió által bemutatott sorozatban, a Nesmrteľní (magyarul Halhatatlanok) egyik részében a színésznő a Diabol című epizódban szerepelt, ahol egy csábító asszonyt kellett eljátszania. Szövege ugyan alig volt a produkcióban, de balgaság is lenne ilyen testről elvonni a figyelmet holmi monológokkal. 

Erdőben vetkőzős jelenet

A helyszín ismét az erdő, és bár a dugós jelenet elmarad, Kerekes Vica még jobban kitárulkozik, mint a korábbi videókban: anyaszült meztelenre vetkőzik a férfi szereplő előtt. 

Függőágyas jelenet

A Muži v naději című filmben Kerekes Vica ismét Jiří Macháčekkel gabalyodik össze, akivel a teknősbékás ágyjelenete is volt. A pasi ebben a videóban egy függőágyon teszi magáévá a színésznőt a szerep szerint, bár, ha jobban belegondolunk, inkább fordítva történt ez.

Tejszínhabos jelenet

Az alábbi filmrészlet szintén a Nestydából való, sőt, konkrétan az ágyban villantós rész folytatása. Kerekes Vica testére ebben a jelenetben egy csomó tejszínhab kerül, amit férfipartnere szép lassan lenyalogat róla.