Az énekes megcsalata feleségét, bejelentették a válást, de most már a színpadról üzent neki, hogy vissza akarja kapni, és bármit megtesz érte.

Úgy tűnik, Robin Thicke még a mindenkit megdugó alfahím imidzsét is hajlandó levetni azért, hogy viszakönyörögje magát az őt idén februárban elhagyó feleségéhez, Paula Pattonhoz – írja a TMZ. A tavaly a Blurred Lines című dallal robbantó 37 éves énekes írt egy új dalt is, amiből még nincs stúdióverzió, de koncerten már előadta, és kivételesen nem arról szól, hogy mekkora csajozógép Thicke, hanem arról, hogy mennyire megbánt mindent, és jöjjön hozzá vissza a felesége. „Csak azt akarom, hogy helyre hozzuk a dolgokat. Vissza kell szereznem, és úgy bánnom vele, ahogy megérdemli. Szeretni akarom vele az életet. Hosszabban kellett volna csókolnom, erősebben kellett volna tartanom. Örökké rád várok” – szólnak a szívhez szóló dal sorai.

Ön visszafoganá?

Thicke nyolc évig volt házas Paula Pattonnel, és az egész nyilvánoságot meglepte, hogy elválnak, ugyanis celebektől szokatlan módon csendes magánéletet éltek, ráadásul gimnázium óta tartott a kapcsolatuk. A modellként dolgozó Patton még Thicke egyik klipjében is feltűnt. Aztán januárban kiderült, hogy Robin Thicke nem csak a klipjeiben adja elő a jóképű csajozógépet, hanem az életben is: fotósok is megörökítették Párizsban, hogy kissé talán túl jól érzi magát egy nővel, aki nem a felesége. A válást azonnal be is jelentették, de most nagyon úgy tűnik, hogy Thicke megbánta a félrelépését. Arról még nincs információ, mit szól ehhez az egészhez a megszólított nő, de topless képeiből nagyon úgy tűnik, hogy őt annyira nem érdekli már ez az egész.