Van, hogy két ember együtt dolgozik, és nagyon megszeretik egymást, vagy pont azért kezdenek együtt dolgozni, mert nagyon szeretik egymást. De aztán szétmennek, és nézegethetik egymást szomorúan, vagy kevésbé szomorúan, és megírják a Velvet randiblogjának. Mindez fokozottan érvényes a celebekre, akiknek nem elég kidobni néhány fotót meg plüssnyuszit, hiszen az egész világ tele van a közös képeikkel, esetleg videóikkal. Most mutatunk néhány híres párt, akik kénytelenek együtt élni a tudattal, hogy egykori, bús véget ért párkapcsolatuk popkulturális nyomai örökké fennmaradnak majd.

Katy Perry és John Mayer

A pár nemrég szakított, de előtte még összeraktak egy dalt, a Who You Love-ot, és közös klipet készítettek hozzá. Körülbelül a harmincadik másodpercnél kezdje nézni a klipet, ha arra kíváncsi, ahogy Mayer a mellette álló nőjéről énekel. Aki azóta Miley Cyrusszal flörtöl

Stephanie Seymour és Axl Rose

A szerelmemmel forgatok klipet műfaj abszolút klasszikusa persze a November Rain a Guns N' Rosestól, amelyben az énekes Axl Rose elveszi akkori nőjét, Stephanie Seymourt. A zenész sorsa azóta nem alakult annyira jól, viszont Seymour változatlanul dögös.

Paula Patton és Robin Thicke

Az énekes és felesége még gimiben jöttek össze, és minthogy a nej modell, tiszta sor volt, hogy Thicke klipjeiben is szerepelni fog. Csakhogy azóta szétmentek, méghozzá elég csúnyán. Látják, a házasok sem mehetnek biztosra, még akkor sem, ha osztják az észt. De legalább Thicke-é a történelem legcsöcsösebb videoklipje.

Michael Jackson és Lisa-Marie Presley

Az énekes és Elvis egyetlen lánya 1994-ben kötöttek házasságot, amely, bár csak két évig tartott, örök emléket állítottak neki a You Are Not Alone klipjével. Ebben (mindketten) félmeztelenül enyelegtek, és egyéb következtetések levonása mellett megállapíthattuk, hogy az énekesnek nemcsak a színészi képességei, hanem a sminkje is jobb, mint feleségének.

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova

Enrique Iglesias 2001 vége felé kezdett el randizgatni a fenti videón meglehetősen lúdarcúnak tűnő Anna Kurnyikovával. Kapcsolatuk csaknek 12 évig tartott (2013 októberében ért véget), erről számos közös fotó, illetve egyéb bájos emlék mellett az Escape című klip tanúskodik.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

  

Az énekesnő és a színész már nagyon régóta nincsenek együtt, de ettől még a Jenny From The Block klipjéből nem tűnik el például az a rész, amikor az azóta házas, családapa Affleck naptejet dörzsölget a toyboyokat gyűjtögető Lopez fenekébe.

Britney Spears és Kevin Federline

Az énekesnő és exférje (egyben két fiának apja), Kevin Federline a My Prerogative klipjében idézték meg a November Rain szellemét, bár amilyen sötét az egész videó, az úr helyett valószínűleg helyette jelen sorok szerzője is meggyűrűzhette volna a művésznőt, és a kutyának sem tűnne fel.

Christie Brinkley és Billy Joel

Valószínűleg egyedül Billy Joel járt jól, amiért a feleségével forgatott klipet. Az Uptown Girl videójában ugyanis Christie Brinkley szerepel (1985-1994 között voltak házasok), aki a mai napig eszméletlenül dögös, senki se hinné el róla, hogy 60 éves.