Deryck Whibley, a Sum 41 énekese majdnem belehalt a piálásba, de megúszta. Amellett, hogy abbahagyta a szeszfogyasztást, most a rajongóinak hálálkodik, hogy kitartottak mellette. Magáról is posztolt egy fotót, de még van hova gyógyulnia.

Igaz, hogy külsőre még mindig önmaga árnyéka, de aktivitását tekintve újra kezd visszatérni az élők sorába Deryck Whibley, a Sum 41 magát majdnem halálra ivó énekese. A Huffington Post szerint most épp a rajongóinak hálálkodik, hogy mindvégig kiálltak mellette, és szorítottak neki, amíg ő a kórházban feküdt – volt, hogy eszméletlenül.

A 34 éves kanadai énekes, másfelől Avril Lavigne exe a honlapjára tett ki egy hálálkodó közleményt május 24-én, amelyben megköszöni rajongói támogatását és ajándékait. „Ez tényleg nagyon sokat jelent nekem most, a felépülésem idején. Hamarosan jobban leszek és előbb térek vissza a színpadra, mint azt gondolnátok.”

Az üzenethez két fényképet is mellékelt. Az egyiken ő látható, itt gyakorlatilag csont és bőr, és egy ujjatlan pólóban, rövidgatyában, napszemüvegben és egy svájcisapkában ül egy kanapén. A másik megkomponált képen egy csokor fehér rózsa virít egy vázában, egy ablak előtt.

Whibley évek óta kemény piás volt, de sokáig nem vette komolyan az intő jeleket. Egy este aztán az egyik feles után felmondta a szervezete a szolgálatot, azonnal kórházba kellett szállítani, és egy hétig eszméletlen állapotban feküdt. Végül egy hónapot töltött kórházban, összeomlott a mája és a veséje, de túlélte. 22-én hagyta el a kórházat és most mindenkit óva int attól, hogy nyakra-főre igyon.