Ön fotózta már magát pucéran, fürdés közben? Nem? Na, hát a celebnők nem restek teljesíteni a feladatot, össze is szedtük most néhányukat, tanuljon tőlük pozíciókat!

VV Baukó Éva

Dekoltázsát eddig sem rejtegette a Való világ 4 révén ismertté vált Baukó Éva, múlt hétvégén azonban már egy kádas fotót is bevállalt, amit barátnője készített róla. A TV2-höz igazolt celebnő lábát felhúzva, egy kád habfürdős vízben ül a képen, miközben mellét kezével takarja. A habfürdőből egyébként a mellkasára is jutott egy kevés, nézze csak:

Aleska Diamond

Az expornós azon hírességek közé tartozik, akiknek mindegy, hol vannak, bárhol képesek szelfizni egy jót, így hát Aleska Diamond készített már képet magáról az az ágyban, az edzőteremben, a lift előtt, na meg az utcán – és persze a kádban is, többször. Az alábbi fotót még tavaly osztotta meg a Tumblren, de az idő múlásával semmit sem veszített az értékéből.

Cinthya Dictator

A Csillag születik után ismertté vált Varga Viktor menyasszonya már a fotósceleb Nánási Pálnak is megmutatta magát meztelenül, de az alábbi, kádban ülős fotó jóval korábbra tehető – ráadásul maga Cinthya Dictator készítette egy egyetemi munkájához. A sorozat egésze depressziós hangulatú fotókból állt.

Mészáros Dóra

Sztriptíztáncosnőként a legkevésbé sem okoz gondot Mészáros Dórának a vetkőzés, melltartóba öltöztetett mellét tavasz-, illetve nyárváróként naponta posztolta is a Facebookra. A sorozat részeként olyan fotókat is készített, amiken habfürdős mellel látható, íme egy ezek közül.

Iggy Azalea

Az Ausztráliában született rapper-énekesnő még csak 23 éves, de tökéletesen tisztában van azzal, mi kell ahhoz, hogy eleget foglakozzanak a nevével. Azalea be is vet mindent: ha kell, borotvált szeméremdombot villant egy nyilvános eseményen vagy meztelenül (de azért a fontos részeket takarva) fürdik a GQ magazin kedvéért.

Rihanna 

Az újabban rózsaszín hajjal parádézó barbadosi énekesnő kádas jeleneteiben általában jóval kevesebbet látni belőle annál, mint amennyit bikiniben mutat magából, de azért így is akad mit nézni. A Stay című számához készített klipjében például feneke is átsejlik a víz alól, egy korábbi instagramos fotóján pedig habfújás közben látható.

Lady Gaga

Az extrém viseleteket kedvelő énekesnőt 2013 januárjában Terry Richardson fotózta le kádban, köpölyözés után, érthető okokból azonban a képből nem a szexiség árad. Szerencsére Lady Gagáról idén tavasszal újabb kádas fotó jelent meg, amin egy rakás tetoválást villant – de legalább egy kicsit vonzó is.