Olvasóink múltkor úgy vélték, hogy a Trónok harcában sokkal jobb nők szerepelnek, mint a Vikingekben. Bár nem feltétlenül értünk velük egyet, örülünk, hogy ez kiderült. Most viszont itt az alkalom, hogy a férfi színészeket is közelebbről szemügyre vegyük.

A Trónok harca című sorozat női valamiért sokkal jobban bejöttek olvasóinknak, így a Vikingek című sorozatban szereplők rajongói legfeljebb azzal szépíthetnek, hogy utólag szétszavazzák magukat, vagy a mostani boxban diadalmaskodhatnak. Szerintünk persze az a legjobb megoldás, ha mindkettőt megpróbálják.

A fenti galériában az HBO, az alsóban a History Channel (nálunk a Viasat6 adja) sorozatának öt-öt férfijét láthatják. Azzal a kis extrával, hogy mindenkiről van jelmezes kép is. És ne aggódjon akkor sem, ha még nem látta a két műsor egyetlen epizódját sem, de elkezdené nézni: egyetlen spoiler sincs a képaláírásokban. Pont ezért elég szűkek a karakterleírások, de aki többet tud róluk, annak úgysem kell infó – aki meg semennyit, az kedvet kaphat megnézni. Kattintson tehát, aztán voksoljon az alant látható szavazógépnél!

Melyikben vannak a jobb pasik?