Jennifer Lopez és Casper Smart pár napja szakítottak, valószínűleg azért, mert a férfi félrelépett egy transznemű modellel, de az énekesnő nem bánkódott sokáig, és máris összejött egy másik pasival, méghozzá egy újabb táncossal.

Ahogy a NY Daily News is írja, ez bizony gyors volt. Még egy hete sincs, hogy Jennifer Lopez szakított táncos pasijával, Casper Smarttal, de máris van valakije. Egy újabb táncos. Méghozzá az ukrán Makszim Csmerovszkij, aki pár hónapja még Kate Upton modellt boldogította.

Az énekesnő és Csmerovszkij egyébként az amerikai Dancing With the Stars – itthon ez a Szombat esti láz – táncos műsorban táncoltak együtt még 2013 novemberében, vagyis már akkor ismerték egymást, mikor Lopez és Casper Smart bőven együtt voltak. Persze ettől függetlenül már akkor is azt pletyálták, hogy kettejük közt izzik a levegő, és biztos van köztük több is a táncnál.

És most úgy néz ki, hogy tényleg volt több, mert Jennifer Lopez és a nála tíz évvel fiatalabb Csmerovszkij már márciusban együtt buliztak egy Los Angeles-i hotelben, ahol a férfi testvérének születésnapját ünnepelték.

Sőt, az elmúlt napokban, most, hogy Jennifer Lopez már megint szingli, egyre többen és többet látták őt Makszim Csmerovszkijjal, viszont kapcsolatukat egyelőre egyikük szóvivője sem erősítette meg.

De Lopez exe, a transznemű modellel kavaró Casper Smart sem szenvedett túl sokáig a szakítás miatt, a Maxim június 10-én megtartott eseményén már más nőkkel flörtölt, és a playboy Wilmer Valderramaval bulizott egy nagyot.