A 21 éves énekesnőnek nem volt elég, hogy ő maga ribanckodik, pucsít, rázza a seggét, és mutogatja magát, úgy érezte, ebbe bele kell vonnia húgát is, aki épphogy elmúlt 14 éves. Igaz, Noah Cyrus még nem vetkőzik, de pucsítani már tud. Biztos, hogy ezt kéne csinálnia egy 14 éves kislánynak?

Miley Cyrus énekesnő újabb érdekes képeket posztolt magáról instagramjára, de kivételesen nem magáról, hanem húgáról, a 14 éves Noah Cyrus-ról. És nem is olyan egyszerű fotók ezek, mert Noah Cyrust a kedves nővére macskajelmezbe öltöztette, majd együtt pucsítottak pár fotó erejéig egy zöld háttér előtt. Mintha Cyrus most a húgát is bevonta volna a ribacnversenybe.

De hogy ezeket a képeket most vicceskedőnek, cukinak, megbotránkoztatónak, vagy szexinek szánták-e, az nem derült ki. Mindenesetre nem biztos, hogy a legjobb ötlet egy 14 éves kislányt macskajelemzben pucsításra tanítani. Bár Miley Cyrus apja, Billy Ray Cyrus egyszer már véleményt formált ebben a témában, igaz nem Noah Cyrus pucsítása, hanem idősebb lánya, Miley Cyrus seggrázása miatt. Márpedig akkor Billy Ray Cyrus azt mondta, hogy ezzel nincs semmi gond, sőt, büszke a lányára.

De hogy most is büszke-e lányaira, azt még nem tudjuk. Meg azt sem, hogy mi volt ennek a fotózásnak a célja, hogy a zöld háttérre később mit fognak rávetíteni. Vagy úgy különbenis, miért történt mindez.