The Rock, vagyis Dwayne Johnson pankrátorból lett akciószínész posztolta a kérges tenyerét Instagramra, úgyhogy jósoltunk belőle egyet. A teljesen tudományos alapokon elvégzett jóslásból nem sok derült ki, de ha hunyorítva nézzük a dolgokat, akkor egész sok mindent rá lehet húzni a színész életére. Például azt, hogy meg volt írva a csillagokban, hogy pankrátorból színész lesz.

A tenyérjóslás komoly tudomány (nem), ezért nem is vállalkoznánk arra, hogy csak úgy, mindenféle előképzettség nélkül messzemenő következtetéseket vonjunk le kérges tenyerekből (de), ezzel pariódiává egyszerűsítve a sorselemzés nemes intézményét (abszolút de).

Úgyhogy, amikor a hazánkban is népszerű, sőt egy darabig itt dolgozó The Rock, vagyis Dwayne Johnson posztolt egy képet a kérges tenyeréről Instagramra, első dolgunk volt felszaladni az Astronetre, és keresni egy alkalmazást, amivel lehet tenyérből jósolni.

Mit mondanak a csillagok?

The Rock annyit gyúrt az élete során, hogy nehéz megállapítani, hogy az ujjai tövében kiemelkednek-e természetes állapotukban a párnák vagy sem, mivel mindegyiken bőrkeményedés van. Mi úgy értékeltük, hogy a bőrkeményedés is kiemelkedés, ezért úgy számoltunk, hogy ezeken a helyeken dombok vannak és nem völgyek.
Jupiter-domb: Társadalmi élet és vallásosság megjelenítője. szakmai ambíciókra és anyagi tulajdonra is utal. A kiemelkedő domb ambiciózus személyre utal, jó szociális adottságokkal, aki mindig keresi a lehetőségeket.
Szaturnusz-domb: Szomorú, beteges hajlamokat is jelenthet. A kiemelkedő domb a depresszióra való hajlamra utal.
Apolló-domb: Alkotóképesség művészi tehetség, művészetek szerelmese a kiemelkedő dombbal rendelkező személy, minden érdekli, ami alkotás, művészet, ráadásul a kiemelkedő domb a szerencse egyik jele is.
Merkúr-domb: Pénz, karrier, leleményesség, ezeket határozza meg a Merkúr-domb. Éles elméjű, pergő nyelvű, nagyszerű humorérzékkel van megáldva, érdeklik a tudományok azt, akinek kiemelkedik a dombja.
Vénusz-domb: A szerelmet és a baráti kapcsolatokat határozza meg. Akinél kiemelkedik ez a domb, azt az érzelmek irányítják, érzéki ember, ha kemény a domb, romantikus, állandóan szerelembe eső ember, ha puha a domb.
Hold-domb: A lapos domb racionális emberre utal, akire lehet számítani a józan esze és a gyakorlatiassága miatt.
Villás végű sorsvonal: A nagyvilág szerelmese, valószínűleg külföldön töltötte a gyerekkorát, rajong az utazásért, hallja a vadon hívó szavát, gazdag és összetett személyiség jele.
Szaggatott életvonal: Mélyreható fordulásra utal a személy élete során.
Szívvonal: Gyengéd, kedves, nyílt szívű, kiegyensúlyozott ember, aki védelmezi a barátait.
Fejvonal: Józan, analitikus elme, akinek az élet egy rejtély, amit meg kell fejteni.
Kereszt az Apolló-dombon: Hosszútávú dolog közben adódott probléma, amit meg kell oldani.
Kereszt a fejvonalon: Ki fog ábrándulni valamiből, de jó lesz a dolog kimenetele, talál új célt.

Mielőtt levonnánk a messzemenő következtetéseket, ejtenénk egy pár szót a módszertanról. Először is megpróbáltuk megtalálni The Rock kezén az összes dombot, vonalat, mélyedést, keresztet, csillagot, háromszöget, szóval az összes olyan hülyeséget, amikből kiindulva el lehet kezdeni magyarázni. Ezeket bejelölgettük, majd megnéztük az astronetes leírást, hogy az egyes vonalak és izék kinézete mit jelenthet, majd az egészet rávetítettük The Rock általunk ismert önéletrajzára.

Mozgassa középen a csúszkát, hogy lássa az egyes vonalakat!

The Rock általunk ismert önéletrajza: pankrátorból lett színészből lett pankrátor, aki akciófilmekben játszik, biztos cukibb az életben, mint amilyennek kinéz, ő játszik a Halálos iramban-szériában, és milyen kár, hogy nincs benne az Expendablesben.

Nézzük, hogy mire jutottunk!

Személyiség: The Rockra is jellemző, ami az ilyen nagy mackóknál sokszor megfigyelhető, hogy a kedélyes külső mögött egy igazi érzékeny és törékeny lélek lakozik. Kicsit hajlamos a depresszióra, de jók a szociális adottságai, sok barátja van.

Nagyon értelmes ember, aki él hal a művészetért, tulajdonképpen csak ez érdekli igazán. Nem véletlen, hogy színész, és mekkora színész lett belőle. Mivel értelmes, a tudományok is érdeklik, nagyszerű a humorérzéke, de egyben érzékeny is.

Rajong az utazásért, nem véletlen, hogy egészen Magyarországig eljutott karrierje alatt. Általában hívja a vadon szava, szeret a szabadban lenni.

Érzelmek: Ahhoz, hogy The Rock érzelmeiről messzemenő és pontos következtetéseket vonjunk le, ahhoz meg kéne tapogatnunk a kezét, és megnézni, hogy azonnal elalélunk-e vagy okoz-e valami bizsergést a dolog. Na jó, nem igazából azért kellene megfogni a kezét, mert a hüvelykujj alatt található Vénusz-domb állaga fontos az érzelmi jóslás szempontjából.

Az jól látható, hogy ez a domb The Rocknál erősen kiemelkedik, vagyis meglehetősen érzelmes ember. Azt viszont már nehéz eldönteni, hogy a szó romantikus értelmében érzelmes vagy a szó érzéki értelmében érzelmes.

Amennyiben puha a domb, akkor The Rock hajlamos a legapróbb jelre is szerelembe esni. Amennyiben kemény ez a terület, úgy The Rock kifejezetten tüzes, érzéki ember és szerető. Látatlanban egyébként azt mondjuk, hogy nem véletlenül a szikla Dwayne Johnson beceneve, úgyhogy megelőlegezzük neki, hogy érzéki szerető, és nem egy olyan hústorony, aki állandóan rózsaszín ködben éli az életét.

Pénzügyek: The Rock pénzügyi helyzetéről a Merkúr-dombja és a Hold-dombja árulja el a legtöbbet. A Vénusz-dombbal szemben elhelyezkedő Hold-dombja kifejezetten lapos, ami arra utal, hogy meglehetősen racionális, éleslátású emberről van szó.

Ez már nem rossz kiindulásnak, ráadásul The Rocknál kiemelkedik a Merkúr-domb is, ami pedig arra utal, hogy jól bánik a pénzzel, jó a rábeszélőképessége, pergő nyelvű emberről van szó. Néhány másik domb kisebb karakterjegye is azt vetíti előre, hogy The Rock nem fog egyhamar csődbe menni.

Egyrészt a túlfejlett Apolló-domb, ami a kreativitást is adja egyben a szerencse jele is, így The Rock általában a jó lóra tesz. A Jupiter-dombról nem is beszélve, ami pedig arra utal, hogy ambiciózus emberről van szó, aki mindig keresi az újabb és újabb lehetőségeket.

Múlt és jövő: A szaggatott életvonala tökéletesen jelzi azt a váltást, ami a karrierjében tapasztalható, amikor pankrátorból színész lett. Valószínűleg nem ez volt az utolsó komoly változás az életében, amire a tenyerén található különféle keresztek utalnak.

The Rockról tudni kell, hogy néhány sikeres színészettel eltöltött év után nemrégiben elkezdett visszafele kacsingatni a pankrációra, de nem fogadták kitörő örömmel a dolgot egykori kollégái.

Ezt a szembenállást az Apolló-domb alatt található kereszt is alátámasztja, ami arra utal, hogy van a színész életében egy hosszútávú dolog (pankráció például), amivel problémái adódnak, és ezeket a problémákat meg kell oldania.

A tenyerén található másik kereszt, a fejvonalon elhelyezkedő kereszt arra utal, hogy ha egyszer végre elrendezi magában ezt a hivatáskérdést, hogy pankrátor legyen-e vagy színész, akkor megnyugszik majd. A kereszt egyértelműen boldog kimenetelre utal, úgyhogy ha The Rock végre dönt, akkor jól fog dönteni.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a kereszt a fejvonalon kiábrándulással is jár, ezért jobb ha felkészül a jelleméből fakadó rövidebb depressziós időszakra. Nem csodálkoznánk, ha a színész egy időre kikopna a köztudatból, amíg lerendezi magában ezeket a nagy kérdéseket.