horoszkóp

Ki a legszebb hazai celebpár?

2014.06.29. 14:22

Gondolta volna, hogy nehéz Magyarországon olyan híres párt találni, ahol mindkét fél kirívóan csinos? Pedig ez a helyzet. A legtöbb szép celebnő ugyanis kevésbé jóképű pasit választ maga mellé, a sármőrök pedig a szolidabb kinézetű nőket favorizálják. Van viszont hat celebpár, akik mindegyike külön-külön is jól néz ki, együtt pedig pláne szép látványnak bizonyulnak. Közülük válasza most ki a legszebbet, 10 ponttal jutalmazza kedvencét!

Árpa Attila - Tomán Szabina

Árpa Attila és modell-üzletasszony felesége, Tomán Szabina nyolc éve házasok, kapcsolatukból pedig már egy kislány is született. Az elmacsósodás érdekében Árpa még hajbeültetést is bevállalt. Tomán meg úgy szép és elegáns, ahogy van, ezen kár lenne vitatkozni. 

1

Epres Panni - Benedek Tibor

Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya és felesége, Epres Panni modell nyolc év együttélés után 2010-ben kötöttek házasságot. Két gyerekük van, Mór és Barka, a sportolónak előző házasságából pedig van egy lánya is. A 41 éves, háromszoros olimpiai bajnok igazi FILF, méltó párja a többgyerekes anyukaként is tökéletesen karcsú Epres Panninak. 

2

Mádai Vivien - Szabó Zoltán

A nagyon terhes műsorvezető, Mádai Vivien kezét hat hónappal a megismerkedésük után kérte meg párja, Szabó Zoltán, akiről annyit lehet tudni, hogy fogorvos és igen jóképű. A babavárás sokakkal szemben a tévésnek nem ártott, sőt, Mádai csinosabb és ragyogóbb, mint valaha

photo1
Fotó: Mádai Vivien

Nyári Diána - Tóth Marci

A Barátok közt Hannája, vagyis Nyári Diána fél évvel ezelőtt jött össze az X-Faktorban feltűnt Tóth Marcival, akivel azóta is egy párt alkotnak és egyelőre egyiküket sem zavarja, hogy az énekes két évvel fiatalabb a szappanopera jócsajánál. Sőt, Nyári olyan komolyan gondolja, hogy a hírek szerint már esküvőről és gyerekről álmodozik. 

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ördög Nóra - Nánási Pál

Az RTL Klub műsorvezetője és a sztárfotós 2010-ben vonult az oltár elé, mostanra pedig második gyereküket várják Mici mellé. A 33 éves Ördög Nóra a legszebb hazai MILF-ek táborát erősíti, és hát meg kell hagyni, Nánási Pál egyáltalán nem egy Kedves Ferenc mellette. 

04-story gala trend-IMG 6712
Fotó: Velvet

Sebestyén Balázs - Horváth Viktória

Sebestyén Balázs és felesége igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen együtt dolgoznak, Horváth Viktória ugyanis a rádiós műsor szerkesztője. A házaspár egy kisfiú, Benett szülei, sajnos magánéletükről ezen kívül igen keveset lehet tudni, a műsorvezető annyira óvja családját a médiától. 

3