A VV4 győztese tévés szereplés nélkül is képes lekötni bárkit. Akkor is szórakoztató, ha bográcsozik, zene nélkül is tud táncot tanítani, de még a BKF-en is adott már előadást.

A főzős videó

Ebbe tényleg csak akkor kezdjen vele, ha sok szabadideje van. Alekosz 37 percen keresztül készít marhapörköltet, miközben olyan bravúrosan beszél a szórási arányokról, a hazai hús-külföldi hús háborúról és úgy általában minden főzésel kapcsolatos ügyről, hogy tényleg csak a Monthy Python legjobb pillanataival tudjuk egy szinten emlegetni az anyagot.

A harc Mark Zuckerbergel

Nem vagyunk benne biztosak, hogy Alekosz nevét ismeri már a Facebook főnöke, Mark Zuckerberg, de reméljük, ez hamarosan változik: a férfi már többször is üzent neki, hogy emelje fel szépen a közösségi oldalon felvehető maximális ismerősök számát 5000 főről, mert neki egyszerűen többre van szüksége. Zuckerberg nyilván nem gondolt bele, hogy léteznek olyan szociálistenek, mint Nagy Alekosz. Most épp kivonult Facebookról, ettől garantáltan elgondolkozik majd a milliárdos.

A tánc

Azt hiszi, hogy egy tánc oktatásához zene is kell? Hát akkor nagyon rosszul hiszi, mert Alekosz nélküle is megoldja.

A BKF-es előadása

Erről már mindent leírtunk itt, Nagy Alekosz előadást tartott a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, mi pedig felvettük.

A szerelmi vallomás

Alekosz a VV4 idején nagyon fel akarta szedni az azóta már kasztinggal foglalkozó Baukó Évát. Persze nem jött össze, viszont az egyedül elmondott monológja olyan mély nyomot hagyott a világban, amit azóta sem tudunk kitörölni. Mondjuk nem is akarjuk.