Robert Downey Jr. csodásan bánik rajongóival: a színész folyamatosan hülyéskedik velük, dicséri őket, és végre a Twitteren is posztolgat. De a Facebook és a furcsa ruhákkal kombinált pózverseny is terepe.

Robert Downey Jr. 2013. április 11-én kezdte el működtetni saját rajongói oldalát a Facebookon (ez volt az első posztja), és nem csoda, hogy azóta már több mint húszmillióan lájkolták: folyamatosan viccelődik a rajongóival. Nem nehéz azt gondolni, hogy folyamatosan a gép előtt ül, és a saját nevét ütögeti keresőkbe, mert gyakorlatilag semmilyen megnyilvánulás nem kerüli el a figyelmét.

Posztolt már graffitit, forgatási képet az új Bosszúállók-filmről, korábbi, filmes és filmfüggetlen poénokat, sőt, családi képet is megosztott már. (Március 8-án köszönte meg a rajongóinak, hogy már vagy 13 millióan követik a bejegyzéseit, azóta lettünk lettek majdnem hárommillióval többen.) A Föld legboldogabb szerzője pedig valószínűleg Lauren Yapalater, akinek (Matt Stoperával közösen írt) cikkét a színész dicsérőn osztotta meg.

Ezek után a színész felbukkanása a Twitteren igazán örömteli esemény volt, mert remélni lehetett, hogy a fent tapasztalt személyesség itt képek posztolgatásában fog megnyilvánulni, végre. A dolog többé-kevésbé bejött, de azért még bőven nem olyan jó az oldala, mint a facebookos. (Az Instagramjáról nem is beszélve.) Viszont az alábbi képen is találhatnak érdekességeket, ha nagyon figyelnek. 

(Igen, a szereplőkre, például Scarlett Johanssonra gondoltunk. De ez a kép még jobb.)

És ha mindez még nem volna elég, az alábbi galériánkban bemutatjuk azt a jelenséget, amelyet nagyjából úgy lehet nevezni, hogy „Robert Downey Jr. mindenféle élethelyzetekben furcsán viselkedik, többé-kevésbé meglepő ruhákban”. Nézegessen képeket tehát az énekelni is tudó, függőségeit sikeresen leküzdő színészről – aki azt is a Facebookon jelentette be, hogy feleségével a második gyereküket várják.

Szeresse velünk az utolérhetetlen, a fantasztikus, a páratlan Robert Downey Jr.-t itt!

Kövessen minket a Facebookon is!