Már megint nem hagyják békén a királynőt. Most épp azzal vádolják, hogy agyonfotosoppolta egy instagramos képét. Már megint. És egy igencsak görbe iPhone miatt bukott le. Már csak azt nem értjük, hogy mégis mit photosoppolt agyon ezen a képen. Mert az asztalon heverő, meghajlott telefon körül nincs semmilyen testrésze sem az énekesnőnek. Lehet, hogy a tér is csak meghajlott miatta? Vagy csak a combja volt túl nagy, és nem elég ügyesen javított a fotón?

Ahhoz képest, hogy Beyoncé boldogan hirdeti azt, hogy fontos, hogy egy nő szeresse magát, hogy fontos, hogy elfogadjuk önmagunkat, hogy fontos, hogy minden nőnek legyen minél több önbecsülése, elég visszás, hogy még az instagramjára posztolt fotókat is megbuherálja.

Persze nem akarunk vádaskosni, de azért egészen könnyű észrevenni indokolatlan görbületet a fényképein.

Például azon a teljesen egyszerű, hétköznap délutáni borozgatást megörökítő fényképen, amit nemrég töltött fel. Először semmi sem gyanús, de ha jobban megnézzük az énekesnőt körülvevő tárgyakat, észrevehetjük, hogy azok bizony elég hajlékonyak. Legalábbis a mi iPhone-jaink nem tudnak ilyen klasz görbületet produkálni, és a borospoharaink is egészen máshogy szoktak kinézni.

De hasonló furcsaságot vettünk észre egy másik instagramos fotóján is. Igaz, itt a háttérben egy függöny van, aminek nem feltétlenül kell totálisan egyenesnek lennie, de az a nagy hullám ott középen, pont Beyoncé dereka mellett akkor is gyanús.

És ugyanígy gyanús volt az a pár hónappal ezelőtt posztolt fotója is, amin épp golfozik, és nagyon nem ér össze a két combja.

Pedig Beyoncé nem az a nádszálvékony típus. Akkor sem, ha az utóbbi időben egészen sokat fogyott.

Persze bőven lehet, hogy csak mi vagyunk a gonoszak, és Beyoncé még csak nem is ismeri a photoshopot, ezek a fura görbületek a fotóin pedig csak véletlenek. Miért is kételkednénk az univerzum királynőjében?!