Beyoncé 25 kilót szedett fel terhessége alatt - 88 kilóra hízott meg -, de újra lefogyott, és ezt meg akarta mutatni az egész világnak. Ezért ahol csak lehet, tangában pucsít. Beyoncé újra okos és nagyon mély gondolatokkal árasztotta el a világot, Miley Cyrus pedig felháborodott, mert ő nem is mondott csúnyákat az univerzum királynőjéről, hiába adtak a szájába ilyen gondolatokat.

Miután az egész világ elájult attól, hogy Beyoncé a semmiből, egyik napról a másikra, mindenféle előzetes promó nélkül kiadott egy új albumot, csilliónyi új számmal és csilliónyi új szexiskedő videóklippel, most elmondta, miért van rajta kevés ruha. Hát mert lefogyott, és meg akarta mutatni a testét.

Az egyszerűen csak Beyoncé címet kapó albumhoz nem csak videóklipek készültek, hanem olyan videók is, amin Beyoncé  megosztja nagyon mély gondolatait a világról és önmagáról, illetve a csodálatos albumáról. Az egyik ilyenben elmondja, az album úgy készült, hogy az énekesnő egyszer csak gondolt egyet, és összehívta Amerika legjobb zene- és szövegíróit a hamptoni nyaralójába, ahol napokig bulikáztak, vacsorázgattak, és ötleteltek Beyoncé albumához. "Együtt vacsoráztunk, a családom is ott volt, és fonatokkal a hajamban szoptattam"– osztotta meg a fontos tényt, ezzel valószínűleg arra utalva, hogy még az anyaság mellett is tud keményen melózni. 

Merthogy azt is elmondja a videóban, hogy miután a terhessége alatt felszedett vagy 25 kilót, azt kemény munkával ledolgozta, és meg akarta mutatni mindenkinek, hogy ezt bárki képes megcsinálni. És most azért vetlőzött tangára, hogy megmutassa minden anyának, hogy szülés után is lehet valaki szexi, és reméli, hogy az albuma minden nőt inspirál majd, a popsztárokat és az otthonülő anyákat is. (Azt elfelejti említeni, hogy amúgy az éneklés mellett az az egyetlen feladata az életben, hogy jól nézzen ki, mert ezért kapja a pénzt, és nem egy irodában mereszti a seggét egész nap, hogy azután rohanjon haza takarítani és főzni.)

Ehelyett inkább olyan okosságokat mondott, hogy: „A való életben egy nő voltam, egy anya, aki próbálja újra megtalálni az álmait és önmagát. Az album elkészítése viszont egy kiút volt, amiben bármilyen fantáziavilágot létre tudtam hozni, olyan dolgokat, amik éppen akkor nem történtek meg velem." Illetve: „Hiszem, hogy a szexualitás egy erő, ami mindannyiunkban megvan." És: „Én a tánctól vagyok aktív, és azt kell hogy mondjam, szerintem nem kellene mindenkinek ugyanolyannak lennie."

Miley Cyrus mégsem fikázott

Miley Cyrus egy állítólagos, még meg nem jelent interjúban azt mondta, hogy Beyoncé elcseszte a testét és a karrierjét azzal, hogy gyereket szült, és fikázta még egy sort az énekesnőt, majd magát istenítette. Azóta viszont kiderült, hogy a még meg nem jelent interjúból semmi nem igaz, Cyrus pedig felháborodott, és Twitterén megírta, hogy ő ilyeneket nem mondott. És soha nem is fog, mert természetesen legalább annyira imádja Beyoncét, mint Britney Spearst.

És ha még nem volt elég a zavaros mondatokból, találtunk egy gyengébb ellentmondást is az albumon, ugyanis a Pretty Hurts című számhoz készült klip arról szól, hogy egy szépségversenyen induló lány (akit természetesen Beyoncé alakít, ki más) szenved, amiért nem elég vékony, és ezért még pirulákat is szed. Vagyis mintha Beyoncé azt akarná mondani, hogy mennyire csúnya és rossz ez a világ, amiben minden csak a külsőségekről szól, illetve arról, hogy legyél minél szebb és vékonyabb. És ugyanebben a világban ugyanaz Beyoncé közben azon örvendezik, hogy mennyit fogyott, mennyire szép és szexi lett, majd kiposzol pár fotót egy pár arany színű sportcipőről, arról, ahogy bundában feszít, illetve arról beszél, hogy kiket és hány napra hívott meg a hatalmas és mocskosul gazdagon berendezett nyaralójába, Hamptonsba, ami Amerika egyik legpuccosabb helye.

Ha pedig még mindig és még jobban el akar veszni Beyoncéban, kattintson ide, és nézze meg az énekesnő zavaros honlapját, ahol van minden: fotók Beyoncéról munka közben, fotók Beyoncéról csak úgy, videók Beyoncéról bárhol és bármikor, fotók Beyoncé drága holmijairól, fotók arról, hogy Beyoncé kivel mikor és mennyi jót tett, meg úgy általában minden, ami Beyoncéval kapcsolatos és csodálatos.