Az elmúlt év már leginkább a mellekről, villantásokról és leszbicsókokról szólt, valószínűleg idén sem lesz esz máshogy. Persze nem mintha egy percig is bánnánk ezt.

Augsztus 25-én adják át hatvanhatodik alkalommal az Emmyket, úgyhogy ismét átadnak egy csomó díjat, az azokat megkapók pedig boldogan tehetik a nevük elé azt, hogy Emmy-díjas. Mivel manapság ezeknek a díjaknak már közel sincs akkora értéke, mint akár 15 évvel ezelőtt, ezért a gála minősége dönti majd el, hogy mennyire volt érdekes az egész. Nagyot dobni itt is nehéz, de azért sokan valószínűleg újra a klasszikus és megunhatatlan módszerrel fogják felhívni magukra a figyelmet: a mellek kipakolásával, esetleg némi villantással. Összeszedtük az elmúlt pár évből, miről is van szó. Sokat kellett válogatni, hiszne Hannah Cornett már 2009-ben úgy érkezett, hogy majdnem kiestek a mellei a ruhájából.

Kari Byron

A leginább a Mythbusters jócsajaként emlegetett Kari Byron 2012-ben érkezett elég figyelemre méltó ruhában. A szokásos sötét színek helyett a sárgát választotta, amiből szerencsére pont elég lógott ki a lábából és a melléből is.

Christina Hendricks

Hendricks szintén 2012-ben vitt szokásához híven akkora dekoltázst, aminek valószínűleg saját gravitációs mezője volt. Természetesen sokan le is fotózták.

Lena Dunham és Laurie Simmons

Itt kivételesen nem villantásról van szó, hanem arról, hogy Lena Dunham Laurie Simmons édesanyja, ehhez képest tavaly szájon csókolták egymást.

Tina Fey

Fey a változatosság kedvéért mellbimbót villantott a 2013-as Emmyn, ami leginkább annak volt köszönhető, hogy eleve nem próbálta túlzottan takargatni a melleit.