Megvolt a 2012-es Emmy-díjkiosztó, ahol a Mad Men díjat kivételesen nem kapott, de a sorozat színésznői ettől még tündököltek. Élen persze Christina Hendricksszel és az ő melleivel, egy olyan ruhában, amilyet egyszer már láttunk tőle, de még mindig remekül áll neki. Sokan voltak barackszínben és sárgában, a legtöbbet Glenn Close-t és Phoebe Price-t kritizálták, Sofia Vergara meg úgy volt szép, hogy közben szétrepedt a fenekén a ruha.

Akikre a legjobban figyeltek

A legnagyobb figyelem az idei Emmy-kiosztón a Mad Men (Reklámőrültek) című sorozatra irányult, mert az előző négy kiosztón mindig ők vitték el a legnagyobb díjakat. Idén először fordult elő, hogy versenyben voltak, de nem nyertek, de azért így is van mit írni a sorozat főszereőlőnőiről, elsősorban persze Christina Hendricksről, aki megint bevetette legendás dekoltázsát. A 2010-es Golden Globe-kiosztón annak idején egy barackszínű Christian Siriano-ruhában villogott, a 2012-es Emmy-kiosztóra pedig szintén ettől a tervezőtől választott egy gyakorlatilag ugyanolyan ruhát, csak ez kevésbé fordos, és drappos-szürkés árnyalatú. Bevált recepten szerintünk sem érdemes sokat variálni.

Sorozatbeli kolleganői közül a Mad Men szürke kisegerét, Peggy Olsent játszó Elisabeth Moss is szolgált egy meglepetéssel: platinaszőkére festett hajával és Dolce & Gabbana ruhájával szinte a szöges ellentéte volt sorozatbéli szerepének. January Jones pedig feketében volt a legrangosabb tévés díjátadón, az ő haja most nagyjából olyan színű, mint Christina Hendricks ruhája volt 2010-ben. A Mad Men újabb sztárjai közé tartozik Jessica Paré, ő csak a legutóbbi évadban kapott fontos szerepet, de máris tudja, hogyan kell eleganciában lepipálni a legnagyobb sztárokat. Kattintson a képre, ha meg szeretné nézni őket jobban, 30 fotónk van az eseményről, a legizgalmasabb ruhákkal és a legnagyobb sztárokkal!

Kék-lila-mandarin-sárga

Sokan választottak türkizes árnyalatú ruhát, köztük Nicole Kidman is, aki Antonio Berardi egyik kreációjában tündökölt, igaz, kritikusabb kedvű kommentátorok szerint túl csicsás volt a ruha. Pedig az még semmi nem volt Sofia Vergara estélyijéhez képest, ami ráadásul olyan szűk is volt, hogy szétrepedt a színésznő fenekén. Heidi Klum is kékben volt, ő mindkét lábát engedte átsejleni, a Vészhelyzetből és a Férjem védelmében című sorozatból ismert Julianna Margulies pedig Giambattista Valli tervező jóvoltából volt kékesen-zöldesen virágos.

Slágerszín még mindig a lila, fotóösszeállításunkban három ilyen színű estélyit is mutatunk, az élen Kelly Osbourne-nal, aki Zac Posentől választotta ezt a régebben sokkal népszerűbb árnyalatot. Az év színe címet idén a mandarintangó nevű árnyalatra akasztották rá, az Emmy-kiosztón ennek megfelelően jó sokan voltak, akik ebbe a színbe öltöztek. Némi meglepetésre köztük volt a 62 éves Jessica Lange is.

De a legprominensebb szín még mindig (már megint) a citromsárga volt. Már csak azért is ez volt a legszembetűnőbb, mert több győztes is ebben az árnyalatban dicsőült meg: a Sarah Palint játszó Julianne Moore is ebben kapott kitüntetést, és az éppen terhes Claire Danes szintén, akinek új, Homeland című sorozata vitte el idén a legjobb drámai sorozatnak járó díjat a Mad Men elől.

Nem nyert

És a végén nézzük, hogy a divatbloggerek kikkel voltak a legkevésbé megelégedve. Glenn Close-t például rengetegen kritizálták, volt, aki kényszerzubbonyhoz hasonlította fekete-fehér mintás ruháját. De ezt legalább lehetett valamihez hasonlítani, a mindig meglehetősen férfias kinézetű Ellen DeGeneres ehhez képest valami leírhatatlan, szoknyában végződő műegyenruhában jelent meg. Hogy Phoebe Price kicsoda, azt még mindig senki nem tudja, a hölgy mégis mindig ott van mindenhol. Hogy erre a gálára hogyan jutott be, az is kisebb rejtély, és hogy miért pont ezt a fordos Barbie-ruhát vette fel, az meg egy nagyobb rejtély. Nem állt túl jól a slankítós Stella McCartney-fazon a Maffiózókban megismert Edie Falcónak sem, de lehet, hogy önnek mégis be fog jönni. Ha még nem tette volna meg, kattintson a képre és nézze végig fotóösszeállításunkat, mindent meg lehet benne nézni szép nagyban, a ruhákat próbáltuk benne színek szerint csoportosítani!