A színésznő a fenti mondattal hangsúlyozta, hogy nem hisz a botox csodájában, inkább a természetes szépség híve, annak ellenére, hogy már ő is túl van egy-két műtéten. Nem minden kollégája gondolkodik így, Hollywoodban sokan próbálnak fiatalabbnak tűnni, hátha így több szerephez jutnak, de a végeredmény sokszor tragikus.

A 45 éves színésznő a Yahoonak adott interjújában fejtette ki, hogy ő bizony nem fecskendez semmiféle trutyit az arcába, hogy fiatalabbnak tűnjön pár évvel. 2011-ben, az InStyle magazinnak már elmondta, hogy kipróbálta az arcbénító fiatalító kezelést, de nem jött be neki és az elmúlt években sem került hozzá közelebb.

Nem áll be a sorba és nem követi a vadul botoxoló Nicole Kidmant, de legjobb barátnője, Courtney Cox sem tudta meggyőzni az évek alatt, hogy rendszeres látogató legyen a plasztikai sebészek székében. Természetesen akadnak még rajtuk kívül is lelkesen fiatalodni vágyó sztárok, akik dacolni próbálnak a korral, és igyekeznek visszarepülni 20-as, 30-as éveikbe, bármibe is kerüljön. Demi Moore sem riadt vissza a botoxtól, de Renée Zellweger arca is túl sima egy 45 éves nő bőréhez. A már tisztuló Meg Ryan és a túl gyorsan öregedő Melanie Griffith is vállalta, hogy babapopsi legyen az arcuk helyén. És ez csak a kezdet, órákon át lehetne sorolni azoknak a középkorú nőknek a neveit, akik képtelenek feldolgozni, hogy fiatalabb kolléganőik veszik át helyüket a filmvásznon. A baj az, hogy sokszor visszafelé sül el a művelet, és inkább puffadt viaszbábukra hasonlítanak a sztárok. 

Aniston a természetes szépség és öregedés híve, mondja ezt úgy, hogy azért az ő arca se késszűz. Orrát például többször is átszabatta, úgyhogy nem teljesen állja meg a helyét kifakadása a botox ellen. Hollywoodban nem ritka, hogy a 35 feletti színésznők kevesebb szerepet kapnak, és ezt úgy próbálják orvosolni, hogy így vagy úgy, de lefaragnak pár évet a korukból, ha kell, tűvel vagy késsel. Justin Theroux menyasszonya időről időre felszólal a celebvilág kóros fiatalságmániája ellen, öregedni szerinte nem szégyen. Szerintünk se, viszont nem árt, ha az ember olyan génekkel rendelkezik, mint például Aniston, aki nem is nagyon szorul rá a fájdalmas beavatkozásokra. Galériánk alapján döntse el ön, hogy kinél mennyire érte meg a sok botox és beavatkozás!