Szépen megmutatkozik egy tipikusan rossz válás minden kötelező eleme Mariah Carey és férje, Nick Cannon között: először külön költöztek, majd később azt is bejelentették, hogy válni akarnak, most pedig egymást hibáztatják. Mindent a gyerekekért!

Újabb részleteket tudtunk meg a TMZ-től Mariah Carey zátonyra futott házasságával kapcsolatban: az énekesnő férje, Nick Cannon azt mondta, aggódik felesége mentális egészsége miatt, valamint egyértelműen azt látja, hogy a gyerekei feszengenek és rosszul érzik magukat, ha édesanyjukkal kell lenniük, a felesége felügyelete pedig egyenesen veszélyes a hároméves ikrekre nézve.

A férj azt mondta, a felesége azért nincs teljesen rendben fejben, mert menedzserei kihasználják, folyamatosan dolgoztatják és tulajdonképpen csak a pénzt látják benne, ami ironikus, ha emlékszünk, hogy a válás egyik kirobbantó oka Carey oldaláról szintén az volt, hogy házastársa túl sokat dolgozik. A másik nevetséges indok amúgy az volt, hogy Nick Cannon egy élő rádióadásban vallott arról, hogy valaha, valamikor lefeküdt Kim Kardashiannal, de ez már valószínűleg csak olaj volt a tűzre – mert ki nem gondolta volna, hogy megtörtént, ha már egyszer jártak?

Carey kiakadása ellenére egyébként a férj volt az, aki a válást kezdeményezte, és szeretné ugyanakkor azt is, ha az ikrek egy feleségétől teljesen elszeparált helyen élhetnének tovább, ahová nem juthat be a „felesége környezetét átható káosz”. A gyerekek elhelyezésével kapcsolatban egyelőre semmi hivatalosat nem tudni.