Sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a kilencvenes években milyen csodálatos kapcsolatok születtek például Madonna és Dennis Rodman, Brad Pitt és Gwyneth Paltrow, illetve Paris Hilton és Edward Furlong között. De a Buzzfeed szerencsére emlékezett minket, hogy még ezeknél is durvább celebszerelmek alakultak ki alig tíz-tizenöt évvel ezelőtt. Tudta például, hogy Britney Spears és Colin Farrell kavartak egy ideig? És az megvan, hogy Kim Kardashian járt egy darabig Mariah Carey mostani férjével?

Jared Leto és Cameron Diaz

Jared Leto nem csak olyan apró sikereket könyvelhet el az életében, mint hogy ő a 30 Seconds to Mars énekese, vagy hogy jelölték most egy Oscar-díjra, hanem azt is, hogy egy jó darabig járt Cameron Diazzal. Leto és a színésznő 1999-ben kezdtek bele kapcsolatukba, 2000-ben eljegyezték egymást, 2003-ben viszont szakítottak. Diaz nem maradt sokáig egyedül, még abban az évben randizni kezdett Justin Timberlake-kel.

Justin Timberlake és Alyssa Milano

És ha már Justin Timberlake szóba jött, gyorsan emlékeztetjük önt, hogy az énekes nem csak Diazzal járt még Jessica Biel előtt, hanem Alyssa Milanóval is, akinek akkoriban jó szőrös karja volt. Timberlake sosem vállalta nyíltan kapcsolatát a színésznővel, de pletykák szerint több hónapig jártak 2002-ben. Mindezt csak Milano ismerte be, ő is jóval később.

Edward Norton és Salma Hayek

Emlékszik még arra, hogy Edward Norton évekig járt Salma Hayekkel? Nem baj, mi sem emlékeztünk. A színész és Hayek 1999-től egészen 2003-ig együtt volt. Plusz érdekesség, hogy Salma Hayek előtt Norton járt pár évet Courtney Love-val is.

Kim Kardashian és Nick Cannon

Amikor még Kim Kardashiannak nem volt akkora segge, mint most, és nem ismerte az egész világ, és valószínűleg még Kanye West sem volt őrülten szerelmes belé, volt pár hónap, amíg Nick Canonnal járt. Azzal a Nick Cannonnal, aki most boldog házasságban él a nála 11 évvel idősebb Mariah Careyvel. 2012-ben Cannon egy interjúban elmondta, hogy azért szakított Kardashiannal, mert tagadta, hogy lenne szexvideója.

Moby és Natalie Portman

Igen, egy kicsit nekünk is nyitva maradt a szánk, mert azt az információt tényleg nagyon mélyre ástuk, hogy Moby és Natalie Portman randizott párszor 2001-ben. Vagy az is lehet, hogy igazából sosem tudtuk. Portman azóta férjhez ment, 2012 nyarán kötött házasságot Benjamin Millepieddel, akivel eddig egy gyerekük van, Aleph. Moby idén 48 éves, és fogalmunk sincs a nőügyeiről. De az internet is mélyen hallgat a kérdésben.

Scarlett Johansson és Josh Hartnett

Scarlett Johansson és a kétezres évek elejének azóta már inkább elfeledett szépfiúja, Josh Hartnett legalább egy évig jártak egymással még 2006-ban, miután együtt szerepeltek a Fekete Dália című filmben. Kapcsolatuk annyira izgalmas volt, hogy többet nem is tudunk róla mondani.

Britney Spears és Colin Farrell

Igen. Britney Spears és Colin Farrell. Együtt. 2003-ban. Csak egy kicsit smároltak. Farrell hotelszobájának erkélyén. A Beavatás című film premierje után. Állítólag.

Rosario Dawson és Jay Z

Az pedig tényleg nagyon pletyka, hogy Rosario Dawson és Beyoncé férje, Jay-Z még 2000-ben jártak egymással, de az biztos, hogy a színésznő tavaly nyáron ezt a fenti fotót posztolta twitterére.