Igaz, hogy a két celebgyerek közt van öt évnyi korkülönbség, de mi azért megversenyeztetjük őket, mert képtelenek vagyunk dönteni, hogy melyik a klasszabb. Mindkettejük apja egy igazi istenség, mindketten gyönyörűek, és mindkettejük előtt csodás karrier áll. Segítsen nekünk eldönteni, hogy melyik celebfiúcska a jobb!

Már David Beckham és Arnold Schwarzenegger közt is nehéz választani.

Nemhogy a fiaik közt.

De most muszáj dönteni, mert nem maradhat úgy a világ, hogy nem derül ki, melyikük a jobb, szebb és csodálatosabb: Brooklyn Beckham, vagy Patrick Schwarzenegger?

Most 10-10 igen fontos és igen figyelemreméltó fotón keresztül mutatjuk be a két fiút, hogy aztán megszavazhassa, ki a jobb, szebb és csodálatosabb!

Brooklyn Beckham

David Beckham és Victoria Beckham legidősebb fia Brooklyn Joseph Beckham néven született 1999. március 4-én, vagyis még mindig csak 15 éves. Viszont szerepelt már magazinok címlapján, és állítólag csaja is van, méghozzá a 17 éves Chloe Moretz

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver fia, Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger 1993. szeptember 18-án született, vagyis még nincs 21 éves sem. De már 15 évesen saját céget alapított, plusz modellkedik is, ami érthető, mert annyira tökéletesen néz ki, hogy arra már szavak sincsenek. azt nem tudjuk, hogy jelenleg van-e barátnője, mindenesetre januárban még Taylor Burns-t csókolgatta, mostanában pedig nagyon sokat lehet látni Liana Liberato színésznővel. Persze utóbbival együtt játszott a Dear Eleanor című filmben. Ja, mert természetesen színészkedik is.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Nehéz lesz, de most tényleg muszáj döntenie.

Ki a jobb, szebb és csodálatosabb?