Lassanként vége a nyári szünetnek, és megint újrakezdődik a gyakorlatilag egész évig tartó díjkiosztószezon. Hétfő hajnalban megvolt az idei Teen Choice Awards, amin elvileg a tizenévesek által kedvelt sztárokat díjazták. Bár kamaszoknak a szól a műsor, azért néhány híresség most is a legszexuálisabb formáját hozta, alább mutatjuk a 7 legérdekesebb nőt szép sorrendben.

Bár Chloe Moretz egy rakás filmben szerepelt már, még mindig csak 17 éves, és éppen nemrég nyilatkozta azt, hogy anyukája nem engedi, hogy drága ruhákat vásároljon magának a millióiból. Úgyhogy amit hord, azt ajándékba kapja. A jelek szerint a Valentino nagyon szeret Moretznek ajándékokat adni, mert a színésznő megint tőlük öltözött fel, egészen konkrétan a legfrissebb Resort-kollekcióból. Ez az egész kollekció népieskedő mintákból építkezik, és Moretz most pont azt a darabot választotta, amihez az inspiráció mintha a magyar népművészet lett volna – főleg a mellény emlékeztet a Magyar népmesék szignáljára. A nyitott kabátka alatt egy olyan felső van, ami gyakorlatilag csak egy melltartó, úgyhogy Moretznek még a bordái is kilátszanak, de nem ő volt az egyetlen, aki hasat villantott az est folyamán.

Ezt tette Taylor Swift is, aki zöldben volt szexi, és szinte ugyanezt az árnyalatot választotta a fiúzáshoz Jennifer Lopez, csak nála nem köldökvillantós a fazon. Shay Mitchell színésznő viszont megintcsak a '90-es években népszerű módját választotta a részleges meztelenkedésnek, csak ő fehérben volt, jó nagy copffal és már-már hipnotizáló hatású dekoltázzsal. A Glee című sorozatból ismert, de most már énekesnőként is próbálkozó Lea Michele volt valószínűleg a legszexisebb, neki a melléből olyan részek is kilátszottak, amiket napozás közben a jelek szerint be szokott fedni. Gálázáshoz kitette őket, hadd örüljenek a tizenévesek.

Bella Thorne színésznőről nem sokat szoktunk hallani, de ezt az elképesztő fazonú kék ruhát nem hagyhattuk ki, bár volt olyan divatkritikus, aki az est legrosszabbul öltözöttjei közé sorolta emiatt Thonre-t. Nekünk bejön ez a kék minta, még akkor is, ha a dekoltázs fele becsapós, mert igazából nincs köldökig kivágva ez a ruha. Mondjuk látszik így is éppen elég. És a végére egy egyszerű, de nagyszerű, csupafekete, de virágmintás szettet ajánlunk az ön figyelmébe Hilary Dufftól.

Mellesleg jelen voltak a díjkiosztón a Kardashian-nővérek is, de Westné ezúttal nem igazán találta el, és sokan dicsérték Selena Gomez szerelését is, de ha már volt róla külön poszt korábban a Gumicukorban, ebből az összeállításból őt kihagytuk.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!