Legyen az, hogy ezzel a cikkel végleg lezárjuk ezt a roppant kínossá vált jegesvizes kihívást, aminek már rég elkopott a jótékonysági éle is. Zárásként nézzék meg ezeket a hetyke melleket, amik keményen és mereven reagálnak a rájuk zúduló vízre. Van élet az ice bucket után!

Bai Ling és sorstársai azok, akik még megmenthetik a rém erőltetetté vált ice bucket challenge-t, azaz a jeges vedres kihívást, aminek a lényege annyi, hogy emberek leönt(et)ik magukat hideg vízzel, jajdevicces. Az 50 éves, de kb. 25-nek kinéző kínai színésznő azonban megőrizte a műfajt azzal, hogy felvett egy vékony fehér felsőt a műmelleire, és leöntette magát. Itt a Drunken Stepfatheren lelt csodás videó az eseményről:

Emilia Clarke is lazán nyomta, fehér pólót vett fel, de alá vett egy sötét melltartót, majd hangos visongással konstatálta, hogy leöntötték. Bezzeg ha sárkány szállt volna a vállára, azt leszarná.

Micaela Schaefer megoldása is eredetire sikerült, ő leszigszalagozta a csúnyáját és a mellbimbóit, majd a nyílt utcán kapta a nyakába a jéghideg vizet. „Scheisse!" – reagált minderre.

Magyar vonalon persze Palvin Barbara a legerősebb, aki az Instagramját tömte ki egy icebucket-videóval. Ezen kihív majd magára önt, aztán ugrik egy medencébe. Így könnyű.

A műfaj egyik csúcsa Nina Dobrev modell videója, aki lekapja a pólót, majd kiesnek a mellei a bikiniből, aztán annyit sziszeg: „Gyerünk, csináljuk!", majd kapja a vizet. Palvinhoz hasonlóan csal: beleugrik a meleg tengerbe utána.

Gigi Hadid szintén a bikini-mellek vonalon képzelte el az egész kihívást, gyorsan ledarálja a szöveget, majd kíméletlenül az arcára fröcskölnek.

Az ideje nagy részében lepukkant színésznőt alakító Tara Reid is belement a mókába, fehér bikiniben ült a fűbe, hogy füllázító visongással reagáljon a hidegzuhanyra.

Leng Yein se rossz választás, ugyan a videóban nagyon sokat beszél, de aztán három vederrel is leöntik, amit nagyon élvez a maláj glammodell.

Persze vannak ilyen összeállítások is, ahol a legszexibbnek gondolt icebucketos videókat gyúrták egybe, itt egy kiragadott példa.