A Mr. Skin nevű meztelenkedéseket gyűjtő oldal méltóképp ünnepli 15. születésnapját: összeválogatták minden idők legjobb 150 filmes meztelenkedését. Mivel 150 nagy szám, ezért mi a legjobb 15-öt említenénk meg, a maradékért kattintson ide, és köszönje meg a Mr. Skin eddigi 15 évben végzett hiánypótló munkáját!

Scarlett Johansson (A felszín alatt)

Őrület, a legerősebb meztelenkedés mindössze egy éve történt meg! Természetesen Scarlett Johanssonnal, akit sokáig csak egy telefonról lelopott képen láthattunk meztelenül, úgyhogy tényleg hiánypótló ez a meztelenkedés.

Halle Berry (Szörnyek keringője)

Vissza is ugorhatunk 2011-be, amikor is Halle Berryt olyan tisztességesen megdugják a Szörnyek keringője Leticia Musgrove-jaként, hogy az még a pornómegosztó oldalakon is rendszeresen visszaköszön.

Angelina Jolie (Kifutó a semmibe)

Angelina Jolie 1998-as filmje még a mozikba sem került be, viszont amint befutott és elismert színésznő lett, azonnal fel lett kapva az ügy. Amúgy annyira később sem fogta vissza magát, az Életeken át című közepesen érdektelen thrillerben például már érett nőként játszik el egy dugást.

Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos (Adéle élete)

Hát hogyne kerülne be egy leszbikus szerelmet feldolgozó filmbe egy tisztességes leszbikus jelenet? Ennyi épp elég is a listához, pedig ez is csak 2013-as.

Emilia Clarke (Trónok harca)

Mivel a Trónok harca nagyon komoly részben a jó nőkről szól, természetesen van benne meztelenkedés is. Emilia Clarke maradandó nyomot is hagyott.

Alyssa Milano (Embrace of the Vampire)

Már az történelem, hogy a Bűbájos boszorkák és Beverly Hills 90210-ben folyamatosan dekoltázzsal hódító Alyssa Milano végre megmutatta rendesen a melleit. Erre is 2013-ig kellett várni.

Kaki Hunter (Malackodók)

Klasszikusról beszélünk, a Malackodók 1982-ben készült, amikor még azért lazábban kezelték ezt a meztelenkedés dolgot.

Elizabeth Berkley (Showgirls)

Az annyira nem meglepő, hogy egy rúdtáncosokról szóló film tartalmaz olyan jelenetet, amiben meztelen nők rúdtáncolnak. Ezt tette a Showgirls főszereplője, Elizabeth Berkley is 1995-ben.

Phoebe Cates (Változó világ)

Az ember ránéz Phoebe Cates képére, és nem is gondolná, hogy 1982-ben készült. Pedig hát akkor készült, és azóta is kitörölhetetlen nyomot hagyott a kollektív tudatban.

Alexanda Daddario (A törvény nevében)

Az online és kábeltévés sorozatok legnagyobb előnye, hogy tényleg nem kell a korhatárral vacakolni. Az idei év egyik legsikeresebb sorozatában ezt jól ki is használták, és Alexandra Daddario mutatta meg, milyen tehetséges.

Kelly Preston (Mischief – Első randi)

Egy film, ami arról szól, hogy a főszerelőt meg kell tanítani nőzni. Nem, ez még nem az Amerikai Pite, hanem az 1985-ös Első randi, amiben Kelly Preston elég jól meg is tanít pár dolgot.

Emily Ratajkowski, Elle Evans (Robin Thicke – Blurred Lines)

Robint Thicke azzal lett világsztár, hogy még a klipjében is nőket vetkőztetett. Ráadásul olyan nőket, akik nem is voltak különösebben rászorulva az ezzel járó ismertségre.

Jessice Biel (A kék szoba)

Biel Rose-Johnny szerepében vetkőzött le 2009-ben, már a rajta lévő vérfoltok miatt is felejthetetlen az egész.

Margot Robbie (A Wall Street farkasa)

Pénz, menő kocsik, yacht, kokain. Mivel a Wall Street farkasa leginkább ezekről a dolgokról szól, ezért kötelező kellékként egy tökéletes testű nőt is odacibáltak, ő lett Margot Robbie.

Sharon Stone (Elemi öszön)

Minden harmincas tinédzserkorának sorsfordító pillanata volt, amikor rájött, hogy Sharon Stone-nak tényleg kilátszik a puncija az Elemi ösztönben. A produkció annyira sikeres lett 1992-ben, hogy 2006-ban forgattak is neki egy folytatást, de abban már se punci nem volt, se egyéb érdekes rész.