Azt már régóta sejtjük, hogy Keanu Reevesnek vagy időgépe van, vagy vámpír, de feltűnt, hogy van még pár celeb, akik képtelenek az öregedésre. Persze ott van Demi Moore, aki csak a rommá plasztikázás miatt nem öregszik, de az azért egészen megdöbbentő, hogy Beyoncé nemhogy nem öregedett, de mintha fiatalabbnak is nézne ki, mint tizenhárom évvel ezelőtt. Ha nagyon unatkozik, most egy pár percre lekötheti magát, és húzogathatja a képeket jobbra-balra, hogy megnézze, mennyire nem változtak a celebek az elmúlt években.

És mielőtt nagyon összezavarodna, szólunk, hogy bal oldalon találja a régi, jobb oldalon pedig az új fotót.

Keanu Reeves

A fenti két kép között összesen 15, azaz TIZENÖT év telt el. A bal oldali 1999 júniusában, a jobb oldali kép pedig idén júniusban készült Keanu Reevesről. Ugye, hogy gyanús az az időgép?

Beyoncé

Mondjuk az univerzum királynője még Reevesél is gyanúsabb, mert ő konkrétan fiatalabbnak néz ki most, mint a kétezres évek elején, mikor még a Destiny's Childban énekelt.

Demi Moore

Igen, tudjuk, hogy Demi Moore gyakorlatilag már nem is Demi Moore, mert annyi műtétet végeztek el rajta, hogy igazából egy totálisan új embert faragtak belőle. De még így is rá tudunk csodálkozni arra, hogy a fenti két kép között tizenkét év telt el.

Halle Berry

Mi is látjuk azt az egy-két halvány szarkalábat ott a színésznő szeme körül, de ha elmondjuk, hogy a két kép közt hány év telt el, akkor ön is le fog esni a székről.

Kapaszkodjon.

20.

HÚSZ ÉV.

Lucy Liu

Lucy Liu is kicsit elkezdett ráncosodni, de 14 év alatt az a pár apró kis izé ott a szeme körül igazából teljesen lényegtelen is. Tényleg nehéz elhinni, hogy már 45 éves.

Pharrell Williams

Az énekes/producer/zenész istenség is megszerezhette Keanu Reeves időgépét, vagy Pharrell Williams egyszerűen csak tartósította magát. Tíz év telt el a fenti két kép közt.

Sandra Bullock

Sandra Bullockkal az elmúlt tizenhat évben mindössze annyi történt, hogy vastagabb lett a szemöldöke, és talált egy jó fodrászt.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez pedig konkrétan tizennégy éve beragadt ugyanabba a pózba, csak rádobtak még egy kevés műszempillát.