A hétvégén mutatta be az HBO Beyoncé sajátkészítésű, saját életéről szóló dokumentumfilmjét. A Life is but a dream címet kapó alkotás másfél órában mutatja be Beyoncét, aki magában beszél, táncol, énekel, szül egy gyereket, és önmagán kívül néha megemlíti Istent is.

"Fel kellett áldoznom az apámmal való kapcsolatomat. Stresszes, nehéz és szomorú időszak volt, de meg kellett tennem" – kezdi Beyoncé a többségében kézikamerával és laptopjával készített felvételekből összeállított másfél órás portréfilmet. A film hátralévő részéből megtudhattuk, hogy a legfontosabb a nők forradalma, a szeretet, az igazság, a nők, a zene, a számítógépe, a nők, illetve a nők és egy kicsit a család is, na meg Isten. A csodálatos Beyoncé ezzel a dokumentumfilmmel mindent kimaxolt.

"Mikor Nina Simone zenélt, nem az érdekelte az embereket, hogy mi van rajta, vagy hogy kivel randizik. Ezekhez senkinek semmi köze. Ezeknek nem kéne befolyásolnia az embereket, miközben valaki művészetét hallgatják" – mondta Beyoncé, aki saját bevallása szerint a stúdióban egy igazi művész, és aki szerint az internet kimossa az emberek agyát, mert csak azokat a képeket látják egész nap, amiket a számítógépen néznek. Ezért most nézze meg a világ legunalmasabb dokumentumfilmjéből készült gifes összeállításunkat:

Magának vágja a haját

"Az anyám több volt, mint fodrász. Ő egy terapeuta. A nők, akik hozzá jártak a szalonba, a problémáikkal mentek be, de megújult nőként léptek ki onnan."

Girl power

"Sokfelé jártam a világban, sok dolgot láttam, szeretem a férjem, de semmi sem hasonlítható ahhoz, amikor egy olyan nővel beszélgetsz, aki megért téged. A férfiaknak megvolt a lehetőségük, hogy uralják a világot. De lányok, a mi forradalmunk most kezdődött! Építsünk egy új nemzetet!"

Legszívesebben ezt csinálná, amikor mérges

Beyoncé elmondta, hogy szereti, ha felbosszantják a fellépése előtt. "Amint befejeztem a veszekedést, és színpadra léptem, azt éreztem..." – és bemutatta, hogyan lőtt volna agyon mindenkit.

Life is but a dream

"Ez olyan, mint valami utópia. Fantasztikus. Az élet nem lehet már ennél csodálatosabb. Az élet csak egy álom"

És terhes lett

A Billboard zenei díjátadó volt az első olyan fellépése, ahol már terhesen állt színpadra, ám ezt még senki nem tudta rajta kívül.

Ideje volt megmutatni

Következő fellépése, a 2011-es MTV VMA díjátadó előtt viszont már tudta, hogy meg kell mutatnia a hasát. "A kisbabámnak mostmár talán fel kell fednie magát".

Mindenki boldog volt

Még Kanye West is

Három hét

"Három hét múlva megszületik a kisbabám. Aggódom. Ez a három hét  életem utolsó olyan három hete, amikor csak magamért vagyok felelős."

Az ápoltság szülés közben is fontos

"Csak arra tudtam gondolni, hogy erre születtem. Isten erre teremtett engem. A testem azt fogja tenni, amit tennie kell. ...életem legcsodálatosabb élménye volt" – mondta Beyoncé a szülésről, ami előtt édesanyja gondosan telepakolta a haját hajcsavarókkal.

És aztán VÉGRE megmutatta Blue Ivy-t

Beyoncé hajlamos nagy szavakat használni, amiknek összességében nincs értelme, de angolul kicsit jobban hangzanak: "A kisbabám életem egyik nagy nehézsége után született – utalt itt a vetélésére – és ideje volt lerendezni a harcot. Ha nem mentem volna keresztül pár szenvedésen, ha nem megyek végig az ösvényen, mostanra szétestem volna... Nincs dobpergés, és trombita sem szól, mikor meghozod életed nagy döntéseit. Néha azt sem tudod, hogy meghoztad őket".

Anya és lánya

"A nagyanyám imáinak köszönhetem az életemet. Az anyám mindig értem imádkozik, én pedig a lányomért. Isten létezik, és bennem van".

Beyoncé Coelho Knowles Carter

"Mindennek ami az életünk része, minden embernek, minden kapcsolatnak, mindennek oka van. És ha nagyon figyelsz, akkor kristálytisztán tudod, hogy mi a következő lépés. Olyan, mint egy kirakós, és minden a helyén van. Ahogy idősödünk, mindig előrébb lépünk, és végül azzá válunk, amivé válnunk kell".