Nicole Kidman interjút adott a The Edit magazinnak, amiben elmondja, hogy a poklot is megjárta, mielőtt megismerte volna mostani férjét. A színésznőről a fotózás alatt szerencsére videó is készült, amiből pedig az derült ki, hogy az a halom botox, amit magába injekcióztatott, konkrétan teljesen lemerevítette az arcát, és már tényleg csak a szája, illetve a szemgolyója mozog.

A 47 éves színésznő egy viszonylag hosszú, és viszonylag unalmas interjúban taglalta viszonylag behatóan a magánéletét, és azt, hogy mennyire boldog és szerencsés, hogy már nyolc éve boldog házasságban él férjével, a country-zenész Keith Urbannal.

Persze ehhez a poklot is meg kellett járnia – legalábbis Kidman ezt mondta barátnőinek, akik irigykedtek rá, amiért férje még a koncertjén is neki dedikálja a szerelmes számokat.

És az a bizonyos pokol Kidman állítása szerint 2001-ben volt, mikor 11 év után elvált Tom Cruise-tól. "Most már képes vagyok elengedni dolgokat. Akkor is, ha néha depresszív és fájdalmas dolgokon kell keresztül mennem" – nyugtatott meg midnenkit a színésznő, akiről az interjú és a fotózás közben szerencsére videó is készült. És ennek azért örülünk nagyon, mert most végre látszódik, hogy milyen hatással volt a botox Kidman arcára.

Rossz hatással.

Nagyon rossz hatással:

Annyira, hogy miközben beszél, Nicole Kidmannek gyakorlatilag már csak az alsó és a felső ajka, illetve a szemgolyói mozognak. Najó, egy kicsit a szemhéja is, mert úgy tűnik, hogy kicsit azért be tudja csukni a szemét. Kidman a botoxtól pont olyan lett, mintha egy videóeffekttel kimerevítették volna arca 90 százalékát. És ez nagyon ijesztő.

Szóval az alábbi videót csak és kizárólag akkor nézze meg, ha nem fél a biorobotoktól!