Istenes Bence már sokadszorra jött össze egy másik híres emberrel, bár Tóth Gabival valószínűleg csak szórakoztak egy kicsit. Az X-Faktor házigazdája mindenesetre már bőven tart ott, hogy eldönthessük, melyik exnője nézett ki a legjobban. Segítsen, egy pont, ha nem érzi a szerelmet, öt pont, ha nagyon irigyli Istenes Bencét.

Csobot Adél

Az X-Faktor cserfesnek csúfolt énekesnője meglepően sokáig kitartott, sokáig pedig igazából nem is lehetett tudni, milyen viszonyban vannak épp. Sőt, ha jobban átgondoljuk most sem tudjuk.

Iszak Eszter

Mivel Istenes Bence a VIVA-nál kollégája volt Iszak Eszternek, így logikus, hogy gyorsan felszedte őt is. 2011 áprilisában mentek szét hivatalosan is, mivel természetesen nagyon szeretik egymást, de különböző személyiségek. Istenes később kicsit visszarúgott még exébe, aki azóta Dobrády Ákossal él tönkretehetetlen kapcsolatban.

Kovácsovics Fruzsina

Istenes Bence nagyon szereti azokat a nőket, akiket épp felfedezett az RTL Klub. A celebvilágból egy ideje már teljesen kivonult Csillag születikes Kovácsovics Fruzsinát még 2008-ban szedte fel, hangsúlyozva, hogy szó sincs itt tini fellángolásról. Azóta azért kiderült, hogy dehogynincs.

Nádai Anikó

A mostanában az Éjjel-nappal Budapestben parádézó Nádai Anikó még csak simán VV Anikó volt, amikor mér feltűnt Istenes Bencének is, milyen jó nő. Kapcsolatukat nyolc hónap után merték a nyilvánosság előtt is felvállalni, majd amikor már épp megszoktuk volna, 2012 májusában szét is mentek.

Tóth Gabi

Az biztos, hogy legalább egy estére összejöttek az X-Faktor Megasztárból indult mentorával. Még az is lehet, hogy egy hónapig jártak, de mire ez az infó leülepedhetett volna bennünk, már az is kiderült, hogy szétmentek.