Az RTL Klub idén is le fog nyomni egy X-Faktort, mert Magyarországon annyi tehetséges énekes van, hogy muszáj nekik egy újabb lehetőséget nyújtani. Egyébként itthon ez lesz az ötödik X-Faktor, vagyis négy tehetséges énekes már megnyerte az eddigieket. Ön fel tudná sorolni őket magától? Emlékszik rájuk egyáltalán? Nem? Nem baj, most segítünk, és el is mondjuk, hogy milyen sokra vitték azóta. Amiből azonnal kiderül majd, hogy mennyire éri meg valakinek megnyerni egy újabb X-Faktort.

2010 – Vastag Csaba

A 2010-es X-Faktor győztese járt a legjobban, legalábbis tavaly még ő számított a legnépszerűbb x-faktorosnak. Vastag Csaba musicalszínészként kezdte, aztán igazi haknisztár lett, olyannyira, hogy még a Pancho Aréna megnyitóján is fellépett.

Később megnyerte a 2013-as Szombat esti lázat is, amiben egyébként a szintén x-faktoros öccse, Vastag Tamás barátnőjével táncolt.

Vastag Csaba a hivatalos honlapja szerint – óvatosan kattintson, mert azonnal énekelni kezd – számos díjat nyert x-faktoros győzelme óta, és állandó szereplője a Veszprémi Petőfi Színház SingSingSing c. előadásainak. Illetve még megkapta a Madách Színházban futó József és a színes szélesvásznú álomkabát című darabban a fáraó szerepét is.

2011 – Kocsis Tibor

A kecskeméti Kocsis Tibor annyira híres akart lenni, hogy már 2003-ban elindult a Megasztárban, majd 2007-ben a Csillag Születikben is, de mindkettőből kiszórták. Egy ideig volt sorsolási menedzser(!) a Szerencsejáték Zrt.-nél, majd végre eljött az ő ideje, és megnyerte a 2011-es X-Faktort.

Kocsis Tibor akkora sztár lett ezután, hogy megválasztották Lajosmizse díszpolgárának is. És ha szeretne még izgalmas dolgokat megtudni róla, gyorsan nézze meg a honlapját, mert olyanok derülnek ki az énekesről, hogy a kedvenc színe a kék!

Az énekesnek egyébként idén jelent meg az Új holnap című lemeze, meg a Hello Budapest című videóklipje is. És úgy néz ki, egészen keresett előadónak számít, mert csak szeptemberben hét fellépése is lesz.

2012 – Oláh Gergő

A nógrádi Oláh Gergő is indult korábban a Megasztárban, de a közmunkásként is szerencsét próbáló énekes végül csak 2012-ben érte el a sikert, amikor megnyerte az X-Faktort. Próbálkozott később egy tánciskolával is, de nem jött össze neki, úgyhogy maradt az éneklés.

Oláh Gergőnek nincs puccos honlapja, mint Vastagnak, vagy Kocsisnak, de van 75 ezer rajongója a Facebookon, ahol már hirdeti hamarosan megjelenő új videóklipjét is. Milyen szerencse, hogy a régi x-faktorosoknak mind pont most, az új X-Faktor előtt jelennek meg az új számaik. Legalább lesz mit előadni a műsor szüneteiben, amíg a szavazatokat számolják.

2013 – Danics Dóra

Mert a tavalyi X-Faktor nyertesének, Danics Dórának is nemrégiben jelent meg az új videóklipje. És bár mi nem bírtuk végignézni, ön attól még megteheti.

Danicsnak egyébként nem ez az első önálló saját száma, tavasszal már megjelent egy, ami pont olyan lett, mint Danics maga. Maníros. De legalább felfedeztünk benne pár ismerős dallamot.

Danics az első női nyertese volt az eddigi hazai X-Faktoroknak, albuma még nem jelent meg, de állítólag készül.

Most már csak az a kérdés, hogy ön emlékezett-e erre a négy énekesre, és hogy ön szerint megéri-e egy újabb X-Faktort rendezni?

Kell új x-Faktor?