Kelemen Henriett szűkszavú lány, de annyit elárult, hogy nagyon boldog, amiért ő nyerte a szinte titokban rendezett Miss Universe Hungaryt, és a szépségversenyre való felkészülés ugyanolyan volt, mint egy szépségversenyre való felkészülés. Vajna Tímea ígérete szerint sok híres emberrel fog találkozni.

Hétfőn este lezajlott a nyilvánosság elől teljesen elrejtett Miss Universe Hungary, amit először szervezett Vajna Tímea és férje, Andy Vajna. A műsort csak a szponzorok tekinthették meg élőben, őket nagyon irigyeljük is azért, hogy közelről láthatták a Paudits Bélának sminkelt Szabó Kimmel Tamást. A győztes végül Kelemen Henrietta lett, aki a bemutatkozásán elmondta, hogy nagyon boldog, és ennél többet nem tud mondani. Mi azért próbálkoztunk, ez lett a vége.

Mi az első dolog, amit szépségkirálynőként csinálsz?

Egy kicsit a családommal leszek, mert nagyon hiányoznak.

Ennyire kemény volt a felkészülés?

Ugyanolyan, mint egy szépségversenyen.

Az mit takar?

Együtt laknak a lányok, dolgoznak, felkészülnek.

Mik a hosszútávú terveid?

Ez még a jövő zenéje, most ünneplek és boldog vagyok, holnaptól kezdődik az új élet.

Mit csinálsz civilben?

A BGF-re járok külkereskedelmi karra.

Van barátod?

Igen, van.

Mióta?

Lassan négy éve.

Ő hogy viseli, hogy mostantól több férfi fog rád figyelni?

Még nem találkoztam vele, úgyhogy erre nem tudok válaszolni.

Mivel szerettük volna megtudni, pontosan miért lesz jó Miss Universe Hungaryként élni, elkaptuk Vajna Tímeát, akinek a szavaiból azt vettük ki, hogy mostantól Kelemen Henriett is megy vele és férjével mindenféle helyekre. „Reméljük, hogy nagyon sokan meg fogják ismerni, és ő lesz Magyarország elsőszámú szépségkirálynője. Világsztárokkal fog találkozni, olyan helyekre fog menni, ahova mi is megyünk, filmszerepet kap, reklámokat csinál, például a jövő évi Miss Universe Hungaryt” – mondta a Velvetnek Vajna Tímea, aki ezek alapján akár egy új barátnőt is találhat felfedezettjében, ha már nyaralgatni is velük megy.