Már a második X-Faktor széria kezdődött el Keresztes Ildikó nélkül, de sokan még mindig összehasonlítják az exmentort az utódjával, Tóth Gabival. A fiatal énekesnőt egyesek túl soknak találják, mások szerint viszont inkább ő vicceskedjen, mint Keresztes bőgjön. Ön melyik tábort erősíti?

Bár Tóth Gabi ideje korán kijelentette, hogy nem lép Keresztes Ildikó nyomdokaiba az RTL Klubon, a két énekesnőt mégis folyamatosan összehasonlítgatják: leginkább azon töprengenek az X-Faktor nézői, hogy az ex vagy a jelenlegi mentor az idegesítőbb. 

„Őszintén szólva, nem tudom eldönteni, hogy Keresztes vagy Tóth a rosszabb. Előbbi állandóan csak bőgött, és horrorisztikus fejeket vágott. Hozzá képest Gabi szórakoztató, inkább az a baj vele, hogy már sok. Sok belőle. Az állandó kézemelgetése csak engem zavar? Valamiért kényszeresen a hónalját nézem, de esküszöm, nem szándékos, és az a képzetem támad, hogy vajon 8-10 óra ücsörgés után leizzadt-e és szaglott-e Alföldinek :) Leglábbis amennyit ugrál ez a nő, simán le lehet izzadni. Egy-két beszólása pedig jó, és vicces a maga proli módján, ami egy színfolt a sznob művészvilágban, de ezeket elcseszi az arckifejezéseivel, amelyek tényleg színésziesek. A fintorgástól kezdve az áll leesésig. És persze azt sem ártana tisztázni, hogy ez most egy "Tóth Gabi pasit keres?" c. műsor, vagy valami tehetségkutatónak csúfolt izé" – írt a comment:com egyik olvasója. 

A téma egyébként annyira izgatja az embereket, hogy külön topicok is létrejöttek már arra vonatkozóan, hogy melyik mentor a gázosabb.

„Tóth Gabi ugyanolyan érzelgős, mint a Keresztes Ildi, de több életet visz az egész műsorba. Vicces, kedves, meg minden. Nekem bejön" – védte meg a fiatalabb mentorkiadást valaki.   

„Jobb Nő. De nekem egy ilyen taknyos ne osztogasson szakmai tanácsokat senkinek. Majd ha annyi lemezt kiad akár szólóban, vagy akár csak közreműködőként, mint Keresztes Ildikó, akkor lesz értelme az összehasonlításnak" – reagált egy másik néző, de a szokásos kérdés is előtört valakiből: „Ki az a Tóth Gabi? Ki az a Keresztes Ildikó?"

Tóth Gabiról szól a műsor

Valaki azt is megjegyezte, hogy ideje lenne szólni Tóth Gabinak, hogy nem róla szól a műsor, ám gyakran az az érzésünk támad, ezt még a szerkesztők sem így gondolják. A hangokban és érdekességekben nem túl erős szériát nagyjából az énekesnő viszi a hátán, és mivel idén nincsen Zámbó Krisztiánunk, akit utálhatnának a nézők, majd utálják helyette Tóth Gabit. Ahogyan már az első szerelmi szál is az ő nevéhez fűződik, ahogy beleélvezett a bugyijába Gömbös László, ötszörös világ- és Európa-bajnok kick-boksz edzőtől. Mondjuk ő még mindig szebb látványt nyújt, mint amikor Keresztes Ildikó tette ezt, nála huszonévekkel fiatalabb srácoktól. 

Az 50 éves énekesnő most egyébként kirobbanó formában van, épp a konkurens csatornánál vágja be a nagyterpeszt a Sztárban sztár című műsorban.

Ki az idegesítőbb mentor?

Minden bizonnyal ő sem gondolta volna, hogy még ennyi idővel az x-faktoros mentorkodása után is az ő nevével hozakodnak elő a nézők, és vannak, akik visszasírják. Ön melyik táborba tartozik? Tóth Gabi vagy Keresztes Ildikó idegesíti/idegesítette jobban? Szavazzon!