Tudja, van az az apró, 14 évesnek kinéző énekesnő, aki pont úgy néz ki, mint egy zseb-Jennifer Lopez, és úgy hívják, hogy Ariana Grande. Na most egyre inkább úgy tűnik, hogy Ariana Grande igazából nem olyan cuki, mint amilyennek látszik. És nem is Jennifer Lopez, hanem inkább Mariah Carey kicsinyített mása. Mármint a díváskodása miatt. Ha eddig nem volt önnek ellenszenves az énekesnő, most az lesz.

Ariana Grandéról eddig körülbelül annyit tudtunk, hogy színésznő, énekel, tinilánynak néz ki, pedig már 21 éves, nagyon pici, és legalább olyan erősen kétségbeesett tekintete van, mint Will Smith nagyon okos fiának. Ja, és néha pont úgy néz ki, mint egy apró Jennifer Lopez. Látja?

De közben kiderült, hogy igazából ő az új Mariah Carey, és nemcsak azért, mert négy oktávnyi a hangterjedelme. Hanem mert pont ugyanannyira idegesítően és túlzottan díváskodó.

A Jezebel most azt írja, hogy Grande annyira túlzásba esett mostanában, hogy életmód-tanácsadója eddig bírta az énekesnő viselkedését, és inkább felmondott. Mert Ariana Grande tényleg egy igazi díva, a szó legrosszabb értelmében.

Ugyanis:

  • Csak és kizárólag a bal profilját lehet fotózni, egy bizonyos szögből, és egy bizonyos megvilágítással. Természetes fényt például nem használhatnak a fotósok.
  • Grande háromnaponta festeti a haját, hogy tökéletesen nézzen ki, és a copfja póthaj. Bizony, most mi is nagyon csalódtunk, és elvesztettük minden hitünket.
  • Bunkó a rajongóival.

Annyira, hogy nemrégiben állítólag azt találta mondani, hogy: „Remélem, mind meghalnak."

Legalábbis az NY Daily Newsnak egy nagyon jól informált valaki azt mondta nemrég, hogy Ariana Grande még a nyáron egy rádióműsor vendége volt, ahol a megjelent rajongóknak autogrammokat osztogatott, és közös képeken vigyorgott velük, egészen addig, amíg be nem szállt a liftbe. Mert miután bezáródtak a lift ajtói, állítólag kicsúszott a száján: "I hope they all fucking die.” 

Az énekesnő szóvivői nem kommentálták az esetet, és Grande is csak annyit írt ki Twitterére ezután, hogy nagyon szórakoztatják őt azok, amiket pletykálnak róla.

De nem ez volt az egyedüli eset, mikor a rajongóit alázta. Egy apuka például a blogjában leírta, milyen kellemetlen élmény volt neki és lányainak, mikor végre találkozhattak az énekesnővel. Az MTV, a VH1 és a Pepsi leszervezett a két tinilányak egy találkozót az énekesnővel, aki végül összesen 15 másodpercet szánt rájuk, és még a nevüket sem kérdezte meg. Ellenben a 15 másodperc alatt készített fotókat kitöröltette velük, és még a biztonságiaknak is szólt, hogy ellenőrizzék le, hogy tényleg eltűntek-e a fotók.

És ha ez még nem lenne elég ahhoz, hogy a világból is kimeneküljön az énekesnő miatt, képzelje el, egy ausztrál fotós egyszer képes volt Ariana Grande jobb profilját lefotózni. Természetes fényben. Lett is belőle botrány.