Igen, tényleg. Mi sem hisszük el, de komolyan ötven lett az olasz színésznő, aki még mindig csak maximum 35-nek néz ki. Ennek örömére pedig megnézhet róla egy halom nagyon dögös fotót. Mert Monica Bellucciról gyakorlatilag csak és kizárólag dögös fotók készültek eddig. A színésznő ugyanis még akkor is elképesztően szexi és szép, mikor egyébként totálisan előnytelen pózban van, vagy hülye fejet vág.

Monica Bellucci 1964. szeptember 30-án született az olaszországi Città di Castellóban, karrierjét modellkedéssel kezdte. 1989-ben már az Elle magazin címlapján pózolt, de ez nem volt neki elég, színésznő akart lenni. Egy halom olasz film után 2000-ben szerepet kapott egy olasz-amerikai filmben, a Malenában, ami után már az egész világ ismerte, és tényleg mindenki a lábai előtt akart heverni. Ezután pedig sorra jöttek a nagyobb szerepek, például a Visszafordíthatatlanban, a Mátrixban, a Nap könnyeiben, vagy A passióban.

1990-től négy évig egy olasz fotós volt a férje, majd 1996-ban megismerte Vincent Cassel francia színészt, akitől két lánya született. A pár tavaly jelentette be, hogy elválnak, és mi azóta is szomorkodunk. Ha ön is, akkor most kattintson inkább az alábbi óriásgalériára, amiben megtalálja a színésznő legszexibb címlapjait és lehetetlenül dögös képet.

Szóval gyönyörködjön Bellucciban, aki TÉNYLEG 50 éves lett.