Tudja mi Robert Downey Jr. tökéletes házasságának titka?

2014.10.05. 10:15
Robert Downey Jr. és felesége kimerítően hosszú interjúban mesélték el, hogy miért lehetetlenül tökéletes és a kapcsolatuk. Vigyázzon, mert az alábbiakban két egymásba nagyon szerelmes ember nyilatkozatait olvashatja, szóval tömény boldogság következik.
 

Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey egy rettenetesen hosszú és mély interjúban beszélt arról a Hollywood Reporternek, hogy miért olyan fantasztikus a házasságuk, és miért tudnak jól együtt dolgozni. Ez egyébként azért érdekes, mert nem szoktak ilyet csinálni: a színész ugyan szívesen bohóckodik a rajongóinak, de nem szokásuk úgy áradozni egymásról, mint mondjuk Kim Kardashian a férjéről

rs 634x824-141001083016-634.Robert-Downey-jnr-Susan-Hollywood-Re

A színész és producer felesége 2003-ban találkoztak, mikor együtt ebédeltek a Gothika című film rendezőjével és Halle Berryvel. „Mindenki japán ételeket rendelt, de Robert azt mondta, hogy nincs jobb a zabpehelynél. Elővett egy zacskó zabpelyhet, és azt ebédelte. Volt nála még egy csomó gyógynövény is. Aztán meg elkezdett jógagyakorlatokat végezni. [...] Érdekes volt, de inkább nagyon furcsa” – mondta Susan Downey, akinek végül nagyon bejöhetett a színész kissé őrült viselkedése, mert három hónap múlva eljegyezték egymást.

Igaz, az eljegyzéskor Robert Downey Jr. még nem vált el Deborah Falconertől, akit 1992-ben vett feleségül, 42 nap ismerettség után. Úgyhogy Susan Downey ezért is váratta még két évig a színészt. Meg azért is, mert addig nem volt hajlandó hozzámenni feleségül, míg a színész nem számol le függőségeivel. Végül 2005 augusztusában a Hamptonsban házasodtak össze.

Susan Downey, aki most várja második gyerekét a színésztől, azt mondta, mielőtt megismerte férjét, soha nem érdekelte a családalapítás. „Nem azt mondom, hogy soha nem akartam, egyszerűen csak nem gondoltam rá. Aztán mint egy villámcsapás, belépett az életembe valaki, aki egy őrült, energikus, szenvedélyes és kreatív energiabomba. Mellette sikerült teljesen kinyílnom.”

Mivel mindkettejük karrierje nagyon beindult, és egyikük munkája sem helyhez kötött, megállapodtak, hogy soha nem töltenek külön két hétnél több időt. Aztán 2010-ben, amikor megalapították a a Team Downey nevű, közös produkciós cégüket, új szabályt hoztak: soha többet nem lesznek távol egymástól. „Úgy gondoltuk, ha együtt akarunk lenni, és együtt akarjuk leélni az életünket, akkor együtt kéne csinálnunk filmeket is” – mondta Susan Downey.

Ezután együtt készítették a Sherlock Holmes-filmeket, a Vasember-filmeket, és természetesen további közös munkákat is terveznek. „Mielőtt Susant megismertem, fogalmam sem volt, hogy mi a producerek munkája, azon túl, hogy ordítanak veled, ha olyat csinálsz, ami nem tetszik nekik. Most pedig, hogy már tudom, mit csinálnak, ő az egyetlen, akivel együtt akarok dolgozni" – mondta Robert Downey Jr.

Ha ennyi nem volt elég ebből, további nagyon harmonikus dolgokat tudhat meg a párról, ha ide kattintva elolvassa az egész interjút.