Mikor már azt hittük, hogy vége a Twilight körüli hisztinek, kiderült, hogy rövidfilmek formájában visszatérnek a vámpírok, méghozzá a Facebookon. A szereplőket állítólag most castingolják, vagyis ezek szerint nem az eredeti szereplőgárda folytatja a vámpírkodást, így nem láthatjuk újra az agyonfehérített bőrű Robert Pattinsont. De most újra megnézheti, hogy hogy nézett ki a három főszereplő, és hogy mennyit változtak az első, Stephanie Meyer könyve alapján forgatott film óta, amelyet hat évvel ezelőtt mutattak be.

Robert Pattinson

Robert Pattinson egy kicsit megemberelte magát, férfiasabb és szőrösebb lett 2008 óta, és már kezd kitörni a vámpírfiú szerepéből.

Kristen Stewart

Kristen Stewart is egyre több filmszerepet kap, de még mindig nem tanult meg rendesen mosolyogni. Viszont látványosan sokat változott az elmúlt hat évben; arca például sokkal szélesebb lett, és talált magának egy tehetségtelen fodrászt is.

Taylor Lautner

Taylor Lautner viszonyt gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, buta arckifejezésén a szőr és a szélesebb állkapocs sem segített. Egyébként mostanában egy sorozatban játszik, új filmje jövőre jön ki.