A magyar bulvárhetilapok cikkei ezen a héten is főleg a celebek szerelmi életével és utódképzésével foglalkoztak (hogy eddig mi történt, azt itt olvashatja el). Puzsér interjúnak látszó tárgyat készített Berki Krisztiánnal, aki egymilliót kap a Story magazintól.

Hot!

Gáspár Bea „jó feleségként elnézi, ha Győző kikacsint néha a házasságból”.

Kökény Attiláék legkisebb fia nagyjából a születése óta a szülei ágyában alszik, úgyhogy a lap szerint ez azt jelenti, hogy nem dugnak.

Osvárt Andreából „szörnyű emlékek törtek elő” a gólyatábori nemierőszak-botrányok hallatán. „Kezd elegem lenni abból, hogy hímsoviniszta társadalomban élünk és hogy a férfiak azt hiszik, mindent megúszhatnak. Hát nem! Az élet előbb-utóbb úgyis benyújtja a számlát.”

Éjjel-Nappal Budapest Zsófi fél. Ezért: „sorra kerülnek ki a világhálóra azok a fényképek, amelyeket világsztárok telefonjairól, számítógépeiről szereztek meg ügyes kezű komputerguruk. Egyelőre Magyarországon még egetlenhírességről sem kerültek ki intim fotók, Zsófi mégis retteg.”

Pál Dénes sovány, ezért nem maradéktalanul boldog.

„Aki netán azt hiszi, hogy [Koós Réka] nem szereti rajongva az édesapját, Koós Jánost, az óriásit téved.” Oké.

Molnár Piroska: „annyi szép férfit ismertem az életemben és ismerek ma is: miért kellene, hogy az egyikük ott borotválkozzon a fürdőszobámban?”.

Marcellinának a mai napig vannak fellépései.

Story

Bochkor Gábor és Boros Lajos december óta nem beszéltek egymással.

Vitray Tamás nyolcvankét éves, és nemrég megújította házassági fogadalmát feleségével, Kállay Borival. Harminc éve vannak együtt. A macska kelti.

Hujber Ferenc nem drogozik, és nincs olyan vidéki fellépése, amiről hazafelé tartva ne szondáztatnák meg legalább kétszer. „De ha a tévében bemegyek a mosdóba, akkor is biztosan utánam jön valaki, hogy megnézze, mit csinálok. Kiadták rám a kilövési engedélyt.” 

Caramel le se tagadhatná, hogy kedveli a fiatal vietnami lányokat.”

Rippel Ferenc összejött egy nővel, aki úgy néz ki, mint az exneje. Az exneje meg összejött egy férfivel, aki úgy néz ki, mint Rippel Ferenc.

Celebek, akik ételek: Radics Gigi és édesanyja szőlős muffin.

A macskadorombolás-keltette rezgések legalább tizennégyféle betegségre jók. 

Dobó Kata lányáról, Szofiról a következőt írják: „Kata a hivatalos Facebook-oldalán rendszeresen oszt meg róla képeket, de az arcát soha nem mutatja meg. A Storynak azonban egy fővárosi rendezvényen sikerült lencsevégre kapnia őket”. Ezúton is gratulálunk. A cikk folytatásában az Aktívból, illetve a színésznő blogjából vett idézeteket olvashatnak.

Puzsér Abulvárszar Róbert kérdéseket tett fel Berki Krisztiánnak, ez állítólag az év igazi botrányinterjúja. Mondjuk az érdekes, hogy Berki elmondja: a Story egymilliót fizet a gyerekfotókért. Azonnal megyek szülni.

Best

Hosszú hónapok után végre elfogyott az divatos körsál, amivel meg lehetett venni a lapot, most vidám állatos táskával kapható.

Stohl András leszármazottai időutazók: „a kis Andris születésével legkisebb lánya álma vált valóra”. 

Novodomszky Éva hamarosan bor-és koktélbárt nyit a Bazilikánál, arra olyan kevés az ilyesmi.

Zséda nagyon szép interjút adott a nagymamájáról, aki a közelmúltban, 93 évesen hunyt el.

Cserhalmi György erdésztechnikus is, nemcsak színész.  

Hernádi Judit egyszer egy szabadtéri színpadon játszott egy darabot, amikor „egy drámai jelenet kellős közepén a színen átvonult egy kutya, elképzelhetetlenül hosszú farokkal, amely ráadásul foszforeszkált”. És ez nem a darab része volt.

A szülése óta Groovehouse Judy tizenöt kilót fogyott (személyi edzővel), Peller Mariann tizenhatot (kisebb szénhidrátbevitel, konditerem), Szekeres Nóra meg nem tudni, mennyit.

Novák Angéla férjhez menne, csak nincs kihez.

Ha szeretne valamit mondani a fentiekkel kapcsolatban, sorait itt várjuk, a Facebookon!

Kövessen minket a Facebookon is!