vlc
2014.10.18. 13:49

Már majdnem két hete száműzték a celebeket a dél-afrikai dzsungelbe. Se smink, se tükör nincs a táborban, úgyhogy most illik eldönteni ki a legjobb nő és pasi a hányattatott körülmények között.

01. Szabó Zsófi

zsófi 2
Fotó: RTL Klub

A szőke celeb egész jól tűri a dzsungelt, látszólag egyáltalán nem vágja földhöz hogy nincs tető a feje felett. Még azt is kibírta, hogy öt órán keresztül tök egyedül üljön az erdő közepén. Ideje nagy részét sportmelltartóban tölti, de, ha önnek ez bejön, klikkeljen!

02. Bódi Sylvi

Screen shot 2014-10-17 at 2.23.18 PM.png
Fotó: RTL Klub

Szabó Zsófi után a glammodell a másik Tarzan a műsorban. Várja a bátorságpróbákat és kincsvadászatokat. Szerencsére Bódi nem is szégyenlős, a félmeztelen csobbanását elég nehéz überelni. 

03. Gáspár Bea

bea 2
Fotó: RTL Klub

Nekünk eddig még ismeretlen volt Gáspár Győző feleségének cuki oldala. De annyira aranyosan viselt egy-két feladatot, hogy megérdemli a magas pontszámot, még akkor is, ha nem ő a tábor legdögösebb nője. 

04. Novák Angéla

angi 2
Fotó: RTL Klub

Gáspár Beával karöltve ők a két tyúkanyó a dzsungelben. Sarka Kata és Szabó Zsófi szimbiózisa után egy újabb celeb barátság van kilátásban. A transznemű előadóművész mellben elég erős, simán túlszárnyalja Bódi  Sylvi méreteit, úgyhogy van esély a dobogóra. Szavazzon!

05. Krasznai Tünde

krasznai
Fotó: RTL Klub

Az X-faktoros hölgy nem indított túl megnyerően a műsorban. Gyakorlatilag mindenki utálta és a helyzet nem sokat javult. Valószínűleg az se volt túl okos húzás, hogy elénekelte az egész univerzum legkellemetlenebb szerzeményét. Ennek ellenére még lehet ő a dzsungel királynője. 

06. Gáspár Laci

laci
Fotó: RTL Klub

A fiúk sorát Gáspár Lacival indítjuk. Már csak amiatt is lehet magasabb pontot adni a celebnek, mert tényleg ő az egész adás egyik legszórakoztatóbb figurája. Sebestyén Balázsék se véletlenül írják fel minden nap az aranyköpéseit. Persze Gáspárnak is vannak gyenge pontjai. Például nem szereti, ha bezárják egy koporsóba és úszni sem tud. 

07. VV Aurélió

aurélió 2
Fotó: RTL

A valósághős nélkül lehúzhatná a redőnyt a Celeb vagyok és a komplett stáb jöhetne haza Afrikából. Aurélióval mindig történik valami, ami a szívén az a száján, viszont a budipucolás nem tartozik az erényei közé. 

08. Erdei Zsolt, Madár

madár 2
Fotó: RTL Klub

A száműzött celebek az ökölvívót kiáltották ki az alfahímnek, az ő szemükben Madár a dzsungel királya, és önnél?

09. Fördős Zé

zé 2
Fotó: RTL Klub

A gasztroblogger nem zavar túl sok vizet, de legalább főz a csapatra. A babból és rizsből a sokadik napon is képes ehető vacsorát gyártani. 

10. Dudás Miki

miki 2
Fotó: RTL Klub

Na igen, a világbajnok kajakozót nem egyszerű megtalálni a műsorban, viszont kétségtelenül dögös férfi. Mondjuk, milyen legyen egy élsportoló?! A borotvált csíkokat viszont nem értjük Dudás fején, hátha önnek tetszik. Már kiesett a játékból, viszont nálunk még megszavazhatja a dzsungel királyának. 

11. Charlie

charlie
Fotó: RTL Klub

Szerintünk a papagáj az egyik legmókásabb eleme a Celeb vagyoknak. Nyugodtan megérdemelné ő is Dzsungel királya/királynője címet, vagy mindkettőt. Minden este lelkesen toporog Vadon János és Sebestyén Balázs előtt, ami már joggal kvalifikálja a háziversenyünkbe.