Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: v éget ért a 70 éves Straub Dezső kapcsolata, G.w.M. „kifőzte” Győzike cigány kolbászos poénját, Demcsák Zsuzsa a Farm VIP-ben viselt lenge, nyári öltözékéről beszélt, a Nagy Ő megbánta döntését, Stohl Rebeka pedig kedvenc gyerekkori vendéglátóhelyét vezeti.

Bódi Guszti

Bódi Guszti és Margó életét évek óta megkeserítik az internetes csalók, akik a nevüket és fotójukat felhasználva húznak le pénzt a hiszékeny rajongókról. Miután a rendőrség a külföldi, lenyomozhatatlan külföldi címek miatt eddig nem bukkant nyomra, a házaspár a nyilvánossághoz fordult segítségért.

„Már nagyon elegünk van ebből az egészből. A mai napig belefutunk több kamuprofilba is, amik a nevünkkel és a fotóinkkal élnek vissza, pénznyereményt ígérve. Annyiszor kiírtuk már a saját, hitelesített oldalunkra, hogy ne dőljenek be az emberek ezeknek, de mégis, a mai napig van olyan, aki simán elküldi a bankszámlaadatait ezeknek a csalóknak" – mondta Bódi Guszti a Borsnak.

A zenészt és családját a csalók miatt számos fenyegetés éri, az átvert rajongók ugyanis rajtuk kérik számon a pénzüket. Sajnos naiv módon ezeknek az oldalaknak elküldik az adataikat, másnap pedig már semmi sem marad a számlájukon. Nyereményjátéknak álcázzák a dolgot, és így húzzák be a csőbe a hiszékenyebbeket. Felháborító! Ilyenkor meg hiába mondjuk, hogy semmi közünk hozzá, nekünk háborognak az emberek.”

G.w.M.

„Cigánykolbászos krumplilevest” főzött a Super TV2 Hal a tortán című műsorának szerda esti adásában G.w.M., szimbolikusan utalva Győzike már-már szállóigévé váló mondatára. A reality-hős a rapper és Kulcsár Edina kapcsolatának napfényre derülésekor úgy fogalmazott:

Kedves Edina! Gratulálok Neked, nincs is jobb a cigány kolbásznál!

G.w.M. ezt lovagolta meg a menü kigondolásakor, így műsortársainak „cigány kolbászos krumplislevest” készített kezdő fogásként.

„Kolbászos krumplileves lett volna, de én ezt egy picit megfűszereztem. Ezt egyébként Győzike akasztotta rám, ami azóta is kísért. Készítettem ma ebből egy ételt. Szerintem nagyon átjött mindenkinek ez a cigány kolbászos poén. Ezt Győzike nagyon megindította még annak idején, még a mai vacsorára is kiült, azonnal jó hangulat lett” – fogalmazott az énekes.

Straub Dezső

Negyedszer kénytelen új életet kezdeni a 70 éves Straub Dezső. A színésznek hat év után ért véget Mónikával való kapcsolata, akit annak idején egy Vidám Színpadon bemutatott darab után hívott el vacsorázni.

„Sajnos, előfordul, hogy egy kapcsolatban elfogynak a közös álmok. Velünk is ez történt Mónikával, és szomorúan vettünk új irányt, immár külön-külön. Sok jel mutatott már erre, és mi nem vártuk meg a legvégét. Úgyhogy az őszi falevelek már a magányos nyakamba hullottak arról a fáról, amit Mónika miatt ültettem a kertbe” – nyilatkozta Straub a Story magazinnak.

Demcsák Zsuzsa

A héten elstartolt a TV2 Farm VIP című műsorának harmadik évada. A tekintetek ezidáig aligha a csapatokra, mindinkább a műsorvezetőre, Demcsák Zsuzsára szegeződtek, aki minden alkalommal melltartó nélkül állt kamerák elé.

Mint azt nemrég megírtuk, Csobot Adél is kifejtette a véleményét arról, hogy 2022-ben miért nem kell megrökönyödni azon, ha egy nő nem visel melltartót. Ezt a véleményt osztották a legtöbben Demcsák Zsuzsa kapcsán is, aki a következőképpen nyilatkozott hiányos öltözékéről a Borsnak:

„A Farm VIP című műsor forgatásai során abszolút szabad kezet adok a produkció sytlistjának, Kazal Vikinek, aki adásról adásra szebbnél szebb szetteket állít össze számomra, a műsor tematikájához illeszkedve. Mivel egész nap nagy hőségben dolgoztunk, így nem meglepő módon a lazább, nyári viseletek kerültek előtérbe.”

Stohl Rebeka

Már gyerekkorában szívébe zárta a IV. kerületi Külvárosi Kávéházat Stohl András lánya, Stohl Rebeka. A híres színész és műsorvezető 25 éves gyermeke nemrég a vendéglátóhely egy vezetőjévé vált, reggeltől estig a vendégek elégedettségéért dolgozik családjával és barátaival.

„Ez a hely régen is nagyon fontos volt a családomnak, a hely fénykorában törzsvendégek voltak. Nagyon pici voltam, mikor ide jártunk régen, de sok mindenre emlékszem: ahogy nővéremmel és anyuékkal jöttünk ide, hogy hol ültem... Rengeteg emlékem van a finom ételekről és a kedves itt dolgozókról”– emlékezett vissza a Metropolnak Rebeka, aki fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy olyan légkört teremtsen a helyen, amilyen régen volt. A hamarosan megnyíló étteremrész kínálatában sem terveznek drasztikus változtatásokat: a korábbi kedvencek mind fellelhetőek lesznek a menüben, különösen a népszerű rokfortos palacsinta és a Borbély húsleves.

Ragaszkodtunk néhány ikonikus ételhez, viszont szeretnénk egy picit modernebb világot is becsempészni. Nagyon várjuk már, hogy mikor fog az étterem is elindulni – lelkendezett a fiatal nő. Miután a Külvárosi Kávéházban számos világsztár is megfordult a történelem során, Stohl Rebeka a hely kulturális vonalának megőrzését is fontosnak tartja. A jövőben szerveznek majd felolvasóesteket, illetve ismert művészeket invitálnak közös beszélgetésre. Szülei elmondhatatlanul büszkék rá: míg édesanyja minden reggel ott issza a kávéját, Stohl András is betér a lányához, amikor ideje engedi.

Árpa Attila – A Nagy Ő

A párkereső reality szerda esti adásában Árpa Attila kettő lánynak intett végső búcsút, az adás végén Blanche és Erika távozott rózsa nélkül. Utóbbi hölgyet állítása szerint azért küldte el, mert túl jó embernek tartja önmagához. A ceremónia után a Nagy Ő-t kétségek kínozták, mint kiderült: szinte azonnal megbánta a döntését, amit még a többiek sem értettek. Azóta, hogy Árpa véletlenül Erikának szólította Klaudiát egy randin, a lányok meg vannak róla győződve, hogy a férfi szívében máig erősen él a szőkeség.

Egy ponton Lékai-Kiss Ramóna is megkérdezte a Nagy Ő-t, hogy mi bántja, aki kendőzetlen őszinteséggel vallotta be a műsorvezetőnek, hogy valószínűleg rosszul döntött, amikor elküldte Erikát. 

Berki Krisztián

Milliókat rejtett el apjánál Berki Krisztián. Bár a pénzről felesége, Mazsi is tudott, nem férhetett hozzá. Férje május 6-ai halálát követően ugyan el akarta kérni a néhai médiaceleb szüleitől az összeget, ők azonban ezt megtagadták, majd kifizették belőle Berki hátramaradt tartozásait.

A lap emlékeztet, hogy bár Berki kifelé fényűző életmódot mutatott, valójában nem volt gazdag: albérletben élt, luxusautóit bérelte vagy csak fotózkodott melletük, életvitelét pedig reklámszerződésekből és céges megállapodásokból finanszírozta. Halálával rengeteg tartozást hagyott rá, amelyet Mazsi, illetve Berki szülei próbáltak rendezni.

„Ügyvédi segítséggel [Berki édesapja] megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett” – árulta el a Blikknek Berki édesanyja, Júlia. Hozzátette: egyetlen adósság maradt egy bank felé, ahonnan Berki Krisztián és Mazsi együtt vettek fel kölcsönt. Ez utóbbit az özvegynek kell rendeznie.

(Borítókép: Berki Krisztián és Bódi Guszti. Fotó: Kaszás Tamás/Index; Szécsi István/Velvet)