Istenes Bence YouTube-on is elérhető podcastjében, az IstenEstben nincsenek tabuk. A legutóbbi adás azért is volt különleges, mert a tévés kivételesen átült a vendégek közé, és teljesen átadta az irányítást párjának, Csobot Adélnak. 

Az énekesnő teljesen átalakította a stúdiót: füstölőt, szélharangot, gyertyákat és virágfüzért is hozott. Természetesen a Dancing With The Stars című showműsorról is szó esett, az X-Faktor felfedezettje ugyanis hétről hétre lenyűgözi tánctudásával a zsűrit és a tévénézőket. Ezúttal Csobot öltözéke kapcsán jött szóba a táncos műsor.

– A ruhádról, szettedről nem beszélünk egy kicsit? – vetette fel a kérdést Istenes.

– Szerettem volna nőies lenni – válaszolta Csobot Adél.

–  Hát nagyon jól nézel ki! És látom, nem csak a Dancingben voltál melltartó nélkül, hanem itt is.

Az énekesnő ennek kapcsán mondta el, szerinte napjainkban az ilyesminek már nem volna szabad meghökkentő dolognak lennie – szúrta ki a Bors.

Amúgy őszintén szólva, nem értem, hogy miért rökönyödünk meg 2022-ben azon, hogy valakinek áll a mellbimbója, és melltartó nélkül táncol

– vetette oda Csobot az IstenEst című podcastban, amelyet kivételesen ő maga vezetett. A műsor történetében először fordult elő ilyen. A stúdióba egyébként égy vendég is érkezett: Bari Rozália – aki a TikTokon Kamaftu13 néven található meg – és PSG Ogli7. istenesékhez később Lady Szomjas és Cinthya Dictator is csatlakozott.

A teljes beszélgetést itt is elérheti:

Istenesék egyébként a Dancing With The Stars idei évadának harmadik adására utaltak. Az énekesnő akkor úgy lépett a táncparkettre, hogy nem viselt melltartót hófehér ruhája alatt. Táncpartnerével, Hegyes Bercivel egy igazán szívbemarkoló kortárs koreográfiával készültek.

Ön egyetért Csobot Adéllal?

(Borítókép: Csobot Adél. Fotó: TV2/Nánási Pál)