Mint kiderült, a közösségi oldalak megmondó emberét egy kicsit sem hatja meg, amikor páros lábbal állnak belé egy-egy kommentben vagy üzenetben.

Megdöbbenve tapasztalta meg a saját bőrén a Sláger Reggel műsorvezetője, Pordán Petra, hogy milyen az, amikor egyik műsorvezetőtársa, Kajdi Csaba rajongói nemtetszésüket fejezik ki.

„Tizenhét éve rádiózóm, de olyan kemény üzenettel, mint amit RádiósCyla egyik rajongója írt nekem a Facebookon még nem találkoztam. Éreztem, hogy úgy ahogy vagyok gyűlöl engem, királylányosnak, mórikálósnak nevezett. Szerintem Csabának nem kéne többet szerepeltetni a story-jaiban” – mondta a 95.8 Sláger FM műsorvezetője, akinek kollégája másként látja a helyzetet.

„Szó sincs ilyenről, Petra ugyanúgy fog szerepelni a story-jaimban, ahogy eddig. Egy kicsit sem érdekel, hogy ki és miért fejezi ki a nemtetszését. A kritika egész más dolog, azt az ember vagy megfogadja vagy nem. Viszont sem ebben az esetben, sem máskor nem erről szokott szó lenni általában. Mindig megpróbálják megmondani nekem, hogy mit csináljak. Vegyek fel másik felsőt mert a fekete nem áll jól, tegyek az ételbe több sót, mert a múltkor látták, hogy alig használok. Állandóan belém kötnek, ez van” – árulta el Kajdi, akit legalább ugyanennyien – ha nem többen – rajongással kedvelnek.

„A követőim között vannak a nagyon kedves, pozitív beállítottságúak és a másik véglet, a nagyon negatívak. Ők is akarnak valahogy kapcsolódni, de csak erre a bántásra képesek. Ők azt hiszik, hogy ettől lesznek többek, hogy jól megmondták a magukét. Nekik ez okoz örömet, én meg csak úgy elsiklok ezek felett, nem veszem magamra, amit írnak” – vallotta be.

(Borítókép: Kajdi Csaba Fotó: Bodnár Patrícia/Index)