Legújabb Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.

LIL G, azaz Laskai Lili az utóbbi napokban nem csak azt osztotta meg a követőivel, hogy új autót vásárolt magának, hanem azt is, hogy egy újabb tetoválás díszíti a testét. A fiatal énekesnő minden bizonnyal eddigi kisállatai portréját varratta magára. 

Kajdi Csaba arról számolt be, hogy több mint nyolc éve veszítette el hőn szeretett nagymamáját.

Tegnap volt pontosan nyolc éve, hogy az én drága Judit nénim, A nagymamám itt hagyott minket! Nincs nap, hogy ne jönnél szóba, vagy ne mesélnék rólad! 8 éve hiányzol Mamikám, ezért is mondom azt mindig, hogy addig kell szeretnünk, amíg csak lehet! 

– írta bejegyzésében a modellügynök. 

Az RTL Love Island című műsorából ismert Turi Xénia hatalmas életmódváltáson van túl. A fiatal influenszer gyakran tölt fel kihívó fotókat az Instagram-oldalára. Így tett legutóbb is:

Young G Béci , azaz Rácz Géza már több mint egy hete betöltötte a 31. életévét, azonban csak nemrég árulta el, hogy hol ünnepeltek a feleségével. Egy zalakarosi wellness központba utaztak el, ahol nagyon jól érezték magukat. 

Boldogságos Születésnap együtt! Ágyba reggeli, sok hancur

– írta az Instagramon Rácz. 

Kim Kardashian mindig is előszeretettel reklámozta saját ruhamárkáját azzal, hogy ő maga bújt a stílusos darabokba. Legutóbb épp két bikinit – egy feketét és egy bézs színűt – mutatott meg legújabb kollekciójából.

(Borítókép: Kajdi Csaba/Kim Kardashian. Fotó:  Bodnár Patrícia,Index/Getty Images)