Több szépészeti beavatkozáson is átesett már, a botoxtól azonban tart Árpa Attila kiszemeltje, Rátkai Mária, azaz Mimi, akit sokan a brit királyi családba beházasodó, egykori amerikai színésznőhöz, Meghan Markle-höz hasonlítanak.

A TV2 társkereső realityjében, a Bachelor – A Nagy Ő című műsorban Árpa Attila szívéért küzdő dentálhigiénikus a közösségi oldalán gyakran válaszol meg rajongói kérdéseket. Így derült ki, hogy a vonzó külső érdekében megannyi kozmetikai kezelést igénybe vett.

„Sok kérdést kapok azzal kapcsolatban, hogy mi nem eredeti rajtam – akkor most leírom. A szám töltve van hyaluron savval (körülbelül fél évente-évente járok töltetni 0,5 millilitert. Kerámiahéjaim vannak. Botoxot nem szeretem, szóval amíg nem muszáj, addig kihagyom; bevallom, picit tartok tőle. Szóval az arcomon minden más eredeti! A cicim van még megcsináltatva” – árulta el a 24 órán át elérhető Instagram-történetében a 33 éves dentálhigiénikus, akinek szavait a Ripost idézte.

A Reddit nevű fórumra két régebbi kép is felkerült Árpa Attila kiszemeltjéről. Ezeket a felvételeket akkor tekintheti meg, ha ide és ide kattint. A képeken még műszempillája és póthaja sincs.

Nem Mimi az egyetlen, aki nem titkolja, hogy voltak szépészeti beavatkozásai: a Bachelor  – A Nagy Ő korábbi adásában, az egyik rapidrandin Fruzsi esetében merült fel, mi igazi a testén és mi nem.

 A plasztikai műtétek miatt korábban egy parázsvita is volt a villában.

„Nem attól nő valaki, hogy felfújatja a száját, műmellet csináltat és minden ekörül forog. Órákat tölt ezzel, energiát, hogy ő kívülről szép legyen” – jelentette ki Klaudia, akinek a legutóbbi rózsaceremónián nem jutott rózsa, vagyis távoznia kellett.

(Borítókép: Nagy Ő Mimi. Fotó: TV2)