YouTube-on is elérhető podcastműsora, az IstenEst legutóbbi adásában Istenes Bence úgy érezte, kiöntetheti a szívét: elmesélte, milyen érzések kavarogtak benne azokban a hetekben, amikor párja, Csobot Adél a Dancing with the Stars című showműsorra készült.

A műsorvezető elárulta, bizony nagyon zavarta, hogy szerelme az elmúlt négy hónapban tízszer annyi időt töltött kettesben táncpartnerével, Hegyes Bercivel, mint vele. Mint ismert, Csobot és Hegyes végül múlt szombaton megnyerte a TV2 szuperprodukciójának idei évadát.

„Kivagyok egy kicsit, nem akartam erről a műsor közben beszélni. Nem akartam, hogy ez befolyásolja Adélt meg a hangulatot. De nyilván ez engem nagyon foglalkoztatott, és voltak nehéz perceim. Gondoljatok bele abba  és szerintem 10 emberből minimum 8 így van ezzel –, hogy nem jó nézni, hogy a párod ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval.

A szex után szerintem a tánc az egyik legintimebb dolog a világon,

és Adél a Bercivel az elmúlt 4 hónapban tízszer annyi időt töltött kettesben, mint velem, és abból 6-8 órát naponta testi kontaktusban...” – magyarázta Istenes, aki sokszor nem értette, miért volt szükséges Csobotnak és Hegyesnek annyira beleélni magukat a táncba.

„Rossz volt nézni, és ez egy érdekes érzés is volt, mert szurkolsz neki, látod, hogy mennyire ügyes, tehetséges, akarod támogatni, de közben ott van egy másik érzés, hogy miért simogatja ennyire, miért szenvedélyes ennyire ez a tánc, miért kell ennyire közel lenni, miért kell ennyire megélni...” – fogalmazott a tévés. Mint kiderült, Csobot teljesen másképpen élte meg a dolgot: az énekesnő számára hatalmas élmény volt a showműsor és az arra való felkészülés, hiszen nagyon szeret táncolni. Elmondása szerint azért is élvezte annyire, mert meg tudta élni a nőiességét is.

A teljes adás, melynek vendégei ezúttal Kovácsovics Fruzsi, Puskás-Dallos Peti és Frohner Fecó volt, itt is elérhető:

(Borítókép: Csobot Adél és Istenes Bence. Fotó: RTL)