Szombat este utolsó adásához érkezett a Dancing with the Stars harmadik évada, amelyet végül Csobot Adél és Hegyes Berci nyert meg. Bár a legtöbben nekik szurkoltak, bántó jellegű kommenteket is bőven kaptak az eredményhirdetést követően.

Az, hogy kiemeli a TV2 szuperprodukciójának trófeáját a magasba, kizárólag a tévénézők szavazatán múlt, hiszen a telenovellák királynőjével, Gabriela Spanic-kal kiegészült zsűri csak véleményezte a látottakat. A showműsor háromfordulós fináléja végén Csobot Adél és Hegyes Berci örülhetett a győzelemnek. Mint ismert, a páros Pap Dorcival és Baranya Dáviddal, valamint Somhegyi Krisztiánnal és Tóth Katicával mérkőzött meg. A fináléra mindnyájan fáradhatatlanul, három-három koreográfiával készültek. 

Bár az eredményhirdetést követően a kommentelők igazi gratulációáradatot zúdítottak a DWTS Facebook-oldalára, voltak olyan hozzászólók is, akik inkább nemtetszésüknek adtak hangot.

Sokan azért kifogásolták Csobot Adél győzelmét, mert énekesnő már a DWTS előtt is rendelkezett táncos múlttal.

„Az első adás óta ez nyílt titok volt, hogy Adélék nyerik... Oké, ügyes volt, jól táncolt.... De ő táncos múlttal rendelkezik... Krisz jobban megérdemelte volna, hiszen elképesztő fejlődésen ment keresztül!” – jegyezte meg az egyik kommentelő, akinek Csobot rajongói vissza is szóltak, írja a Femina.

„Ugyan már, mikor volt az, hogy ő táncolt? Azóta már kétgyermekes anyuka. Krisztiánnak elég szálkásak az izmai és nem tudott olyan lágyan táncolni. Tény, hogy sokat fejlődött, de Adél egy őstehetség.”

„Gratulálok, szuper volt, a rossz kommenteket mellőzűk, igazságosan nyertek, akinek egy csepp érzéke van a tánc művészetéhez, láthatta a tehetségét, ennyi! Ez verseny, nem volt kitervelve, hisz láthattuk minden adásban a teljesítményét. Aki nem tudja ezt értékelni, azt javasolom, a következő válogatásban nevezzen be, és táncolja végig, ez nem kis munka” – keltek Csobot védelmére a rajongói.

Az énekesnő sírva adott hálát mindenkinek. Kiemelte, boldogsága azért is olyan nagy, mert a DWTS előtt még sosem volt alkalma megnyerni semmit.

A látványos fináléra a korábban kiesett párosok is visszatértek, a tavalyi győztesek, Tóth Andi és Andrei Mangra pedig egy fergeteges extra produkcióval készültek.

Ön mit gondol: megérdemelte Csobot Adél a győzelmet?

(Borítókép: Csobot Adél és Hegyes Berci. Fotó: TV2/Nánási Pál)