Mint kiderült, a műsorvezetőnek mindössze három olyan emlékezetes születésnapi bulija volt, amelyet örökre a szívébe zárt.

Szinte mindenki számára emlékezetes momentum a 18. életév betöltése, ám Liptai másképp gondol erre a napra.

„Egyáltalán nem volt ünneplés, akkor nagyon nem olyan volt az életem. Sőt, még a 20. születésnapomon se. Én a születésnapjaimat a 30. és a 40. évem betöltésétől jegyzem” – vallotta be Liptai Claudia, aki örömmel emlékszik erre a két jeles alkalomra.

„Az előbbi a Várban volt, akkor a TV2-nél dolgoztam és nagyon sok kolléga, barát, volt osztálytárs jött el. Csonka András, Szabó Győző, Tilla és akkor még anyukám is ott tudott lenni. Nagyon jó emlékem van arról a buliról. Ahogy a 40. születésnapomról is, ami a Városligetben volt” – emlékezett vissza a műsorvezető, aki manapság inkább a meghitt összejövetelek híve.

„Nem szeretem a meglepetésbulikat, inkább mindig szervező vagyok, szeretem tudni, hogy mikor, mi fog történni. Érdekes, hogy az egyik kedvenc születésnapom mégsem egy ilyen „túlszervezett” alkalom volt. Közvetlenül Marci születése előtt a Balatonnál ünnepeltünk. Ádámék gulyást főztek, én már várandós voltam Marcival. Jó emlék az a születésnap, annak ellenére is, hogy jött a vihar” – idézte fel a történeteket a műsorvezető a 95.8 Sláger FM-n.

(Borítókép: Liptai Claudia Fotó: RTL)