Éppen egy hónappal ezelőtt kezdett el napi szinten kocogni, s a rendszeres testmozgás jótékony hatásait máris tapasztalja magán Nádai Anikó. A műsorvezetőnő, aki négy és fél hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, Alexnek, nap mint nap tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében.

A ValóVilág 11. szériájának műsorvezetője a nagyfia, Patrik születése után viszonylag gyorsan visszanyerte az alakját, ám elmondása szerint most már kőkeményen meg kell dolgoznia azért, hogy kirobbanó formának örvendjen. Két várandóssága között hét év telt el.

„Amikor a nagyfiam, Patrik született, 26 éves voltam és viszonylag gyorsan visszanyertem az alakomat, de most már kőkeményen tennem kell ugyanezért. Alexszel 23,5 kilót híztam, és valahogy a várandósságom is másként éltem meg. Hálás vagyok a testemnek, mert nem repedezett szét a bőröm, jól éltem meg ezt az időszakot, így tartozom magamnak annyival, hogy újra formába lendülök” – mesélte a Blikknek a valóságshow-szerpelőből lett tévés, aki bár korábban nem sűrűn sportolt, nemrég teljes életmódváltásba fogott.

„Eddig nem volt rám jellemző a sport, ahogy az sem, hogy nagyon odafigyeltem volna az étkezésre, folyadékfogyasztásra.

Most viszont igyekszem egészségesen étkezni, napi 20 percet futok és elég vizet iszom. Nagyjából egy hónapja kezdtem bele, és máris érzem a jótékony hatásait.

Sokkal több energiám és türelmem van. Szabó Zsófi nagyon kedvesen küldött üzenetet, amikor elkezdtem futni, és bátorított, hogy tíz napot bírjak ki, és meg fogom szeretni. Hát... December 3-án lesz egy hónapja, hogy elkezdtem napi szinten kocogni – de persze ki számolja! Nem jött meg ez az érzés, de van bennem önfegyelem” – árulta el Nádai, aki párjának, Hajmásy Péternek is szeretne tetszeni.

„Még mindig van rajtam öt kiló felesleg, de ez ideiglenes állapot. Alex is anyatejes baba, és szeretném, ha ez így is maradna. Látom Petin, tetszik neki, hogy teszek magamért, és nyilván így is vonzónak talál, de fontos, hogy azt a nőt lássa, akibe beleszeretett” – fogalmazott a kétgyermekes édesanya, aki párjával egyelőre úgy érzi, nem szeretnének több gyereket.

(Borítókép: Nádai Anikó. Fotó: RTL)