A Házasodna a gazda műsorvezetője azt is elárulta, hogy mikor tervez visszatérni a képernyőre.

Nádai Anikót jelenleg a Házasodna a gazda című műsorban láthatják a tévénézők, habár ott még nagy pocakkal mutatkozik, a valóságban már hathetes a második kisfia, Alex. Nádai arról mesélt a Meglepetés magazinnak, hogy párja, Hajmásy Péter már a kisbaba érkezése előtt is folyton szerelme mellett volt, hiszen a forgatásokra is elkísérte.

Már Alex születése előtt mondogatta, hogy számíthatok majd rá, de azt álmomban sem gondoltam, hogy ilyen szinten. (…) Maximálisan helytáll apukaként. Epidurális érzéstelenítéssel szültem, ezért hat órán keresztül meg sem tudtam mozdulni a kórházi ágyon. Már az első napon Péter tette tisztába a kicsit, és olyan ügyesen, óvó-védő szeretettel ölelte magához a fiunkat, mintha nem először csinálná. Gyakran eteti, fürdeti és pelenkázza Alexet, nagy a szerelem apa és fia között.

– osztotta meg az újdonsült apukáról a műsorvezető.

Bár Nádai már kellő tapasztalattal rendelkezik első kisfia, Patrik révén, Alex nem könnyíti meg a dolgát: sírós kisbaba, így születése óta a műsorvezetőnek még nem sikerült átaludni az éjszakát. Továbbá Patriknak idén kezdődött az iskola, amely egy újabb feladatot állít a szülei elé.

Nem könnyű beállni az új rendszerbe. Korábban nem volt gond, ha késtünk az óvodából, most pedig már fél nyolcra bent kell lenni az iskolába. Mindegyikünknek szokni kell ezt az új helyzetet.

– árulta el a fiatal édesanya, aki  egyelőre nem aggódik a testén végbement változások miatt. Jelenleg csak szeretné kiélvezni az anyaság minden pillanatát, a képernyőre való visszatérés idejét pedig majd kisfiától függően fogja eldönteni.

A második terhességem alatt 22 kilót híztam, és azt hittem, a két szülés után sokkal csúnyább lesz a bőröm. Adok időt magamnak, hogy visszanyerjem régi alakomat, nem sürgetem a heteket.

– zárta nyilatkozatát a műsorvezető.

(Borítókép: Nádai Anikó Fotó: RTL Klub)