Ma is csokorba szedtük a legfontosabb és legfrissebb információkat hazánk hírességeiről.
  • Hajdú Péter egy interjúban elárulta, hogy tíz éves korában egy nyári táborban úgy megverte az egyik tanára, hogy bepisilt.

„Focifanatikus voltam, és jól is fociztam. Az egyik testnevelő tanárunk, aki a mi iskolánkban tanított, de nem engem, volt a bíró az egyik mérkőzésen. Ellenünk fújt, ami miatt persze, gyerekek lévén, elkezdtünk neki beszólogatni, hogy hülye bíró és hasonlók. Kilenc-tíz éves lehettem és persze, nekem volt a legnagyobb szám, engem érintett a legérzékenyebben, hogy elveszítettük a döntőt. Aztán ahogy mentünk be, ez a tanár kirántott a sorból, bevitt a férfi vécébe, majd összevissza vert, de annyira, hogy bepisiltem”

– emlékezett vissza többek között a Blikk szemléje szerint Hajdú. Az interjúból az is kiderült, hogy a Frizbi hamarosan újraindul, YouTube-os műsor lesz belőle.

  • Megújult formában tér vissza 2023-ban a Zsákbamacska című vetélkedő, a két házigazda Majka és Pápai Joci lesz. Íme a bejelentés pillanata:
  • Sztárban Sztár leszek! 9. élő-show-jának a végén Kaly Roland és Bari Laci került a veszélyzónába, melyből a nézők Kaly Rolandot juttatták tovább. A kiesésével összeállt a zenei tehetségkutató döntős mezőnye: Yulaysi Miranda, Kökény Dani és Kaly Roland versenyez majd a fináléban.
  • Ugyancsak ebben a műsorban debütált Tóth Gabi új dala is, a SzívbeEmelő. Az előadó az inspirációt a „Hidegen fújnak a szelek” című népdalból gyűjtötte. Az énekesnő álítása szerint ebben a dalban minden benne van, ami az utóbbi két évben hatással volt rá: a magasságok és a mélypontok egyaránt.

„Az elmúlt két évben kicsit meghurcolva éreztem magam, és – szimbolikusan láncra verve – azt szerettem volna megmutatni, én hogyan éltem meg az elmúlt két évet” – mondta Tóth Gabi a Blikknek.

Önnek tetszett a produkció?

  • Curtis nagy bejelentést tett az Instagram-oldalán: bokszolni fog Szlovákia legnagyobb rapperével. Az esemény december 27-én kerül megrendezésre.

(Borítókép: Tóth Gabi egy korábbi Sztárban Sztár leszek! adásban Fotó: TV2/Sajtószoba)