A színész és felesége őszintén beszélt személyiségbeli hasonlóságaikról, ugyanakkor temperamentumos párkapcsolatukról is.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra az ÉVA Magazinnak adott interjút szerelemről, párkapcsolatról és az ezzel járó nehézségekről. Kapcsolatukról elárulták, hogy házastársakként sokat fejlődtek, illetve mindig próbálnak tanulni korábbi hibáikból.

„Autoriter személyiségekként nagy kilengésekkel dolgozunk. Nálunk nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ugyanolyanok vagyunk: sértődékenyek” – mondta Nagy Ervin, majd a felesége vette át a szót.

„Időnként kutya-macska módon viszonyulunk egymáshoz. Egyikünk sem akar engedni. Az a legnehezebb, amikor kritizáljuk a másikat, vagy azt gondolja egyikünk, hogy a másik őt kritizálja. Ebből sok konfliktusunk fakadt az évek során – megfelelési kényszerünk van egymással szemben” – tette hozzá Borbély. A színésznő azt is elárulta, hogy temperamentumos a párkapcsolati dinamikájuk.

„Szakítós veszekedéseink voltak, de akkor is tudtuk, hogy nem élhetünk egymás nélkül. Szeretjük, imádjuk egymást, de ugyanolyan fokon tudtunk haragudni is... Ma már sokkal nyugodtabbak vagyunk”  nyilatkozta a színésznő. A férje szerint ebben komoly munka volt.

 „Megtanultuk a konfliktusokat komfortzónán belül tartani: egyrészt elmegyek teniszezni vagy golfozni, ha gondom van, másrészt nem veszem fel a kesztyűt. Alapesetben amúgy gyakran konfrontálódom, nehezen bírom az igazságtalanságot. De mostanra mindketten sokat fejlődtünk, és az is fontos, hogy mindig próbálunk tanulni a korábbi hibáinkból” – tette hozzá Nagy. 

(Borítókép: Nagy Ervin Fotó: Guillaume Horcajuelo/MTI / EPA)