Színpadias elemek és merész kiegészítők színesítik Borbély Alexandra és Nagy Ervin különleges budai otthonát.

A színész házaspár lakása sok szempontból tükrözi lakói hivatását: a drámai részletek és a terek különleges elrendezése is a páros egyedi ízlését mutatja be. 

Borbély Alexandra és Nagy Ervin otthona egy nagy kert mélyén, egy kis bel-budai társasház első emeletén bújik meg. Csendes és napfényes, ugyanakkor, ahogy Szandra meséli, minden szinte karnyújtásnyira van tőle – a társulat, a belváros, a Balaton, de még Szandra Szlovákiában élő családja is. A lakásba már a hirdetésben szereplő képek alapján beleszerettek, és jó jelnek tekintették azt is, hogy azt is, hogy a mintegy száz négyzetméteres otthon korábban Galambos Erzsi színművésznőé volt.

„Ahogy megismertem Szandrát és Ervint, az ő temperamentumos stílusuk, illetve a lakás egész napos benapozottsága révén egyre inkább egy kubai és mediterrán hangulatú otthon jelent meg a lelki szemeim előtt. Szinte minden helyiséget kibeleztünk”mesélte az ELLE Decoration csapatának Csáki Tünde, a lakás enteriőrtervezője, aki minden kulisszatitokba beavatta a magazint.

Mint kiderült, tavasszal épp az utolsó simítások zajlottak a lakás berendezésében, amikor kiderült, hogy hamarosan bővül a család. Szerencsére a vendégszobát iker-babaszobává alakítani nem jelentett kihívást. Bár a tervező szerint a lakásban még nincs a helyén minden apróság, a sztárpár otthonának minden része készen állt a kislányok érkezésére.

(Borítókép: Borbély Alexandra és Nagy Ervin. Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon)