Néhány hét után rájött, hogy túl korai volt a visszatérés második gyermeke születését követően, ezért búcsúzik a ValóVilág11 nézőitől Nádai Anikó. A műsorvezetőnő ma este, a valóságshow összefoglalójában lesz utoljára látható az RTL képernyőjén.

A valóságshow-szereplőből lett műsorvezetőnő, aki több évadon keresztül vezette a ValóVilág esti összefoglalóit és élő show-jait, négy hónappal azt követően tért vissza a képernyőre, hogy életet adott második gyermekének, Alexnek. Most már látja, ez a döntés elhamarkodott volt, írja a Blikk.

„Nagyon nehéz volt beismerni, de túl korán vetettem magam újra munkába. Alex babám még anyatejes. Sokszor felébred este és éjjel, s persze kell neki a jelenlétem. Patrik pedig most lett első osztályos, természetes, hogy ő is nagyon igényli a figyelmem, így

bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy nekem teljes értékűen mellettük van most a helyem”

 – közölte Nádai, akit a ValóVilág készítői és stábja is támogat.

„A hír igaz. Ma vezetem utoljára a Való Világot. Be kellett lássam, bármennyire is nehéz volt, hogy nem állok készen még a visszatérésre, a gyerekeknek szükségük van rám. Nehéz volt mert maximalista vagyok és szeretem a kihívásokat, de szerencsére az RTL mindenben támogatott és figyelembe vették a kérésem. Köszönöm!” – írta az Instagramján.

A Valóvilág összefoglalói minden este 21:45-től láthatók az RTL KETTŐN.

(Borítókép: Nádai Anikó. Fotó: RTL/Sárosi Zoltán)